Torstai-iltana piti olla tottistelua, mutta "meidän" kentällä oli taas muita joten suunnitelmat piti tehdä uusiksi. Päätettiinkin Katin ja Hannan kanssa mennä tekemään jäljet läheiselle pellolle. Herille tein nappularuudun, alkuun häntä viuhtoi ja se oli ihan villinä (oli jo nälkä), mutta rauhoittui sitten työskentelemään. Ilta sujui kotona mukavasti kun Luigi juoksutteli Heriä taas, ja pääsipä neiti kirmaamaan Katin ja Hannan väliä makkararingissä, vauhtia oli nyt huomattavasti enemmän kuin ekoilla kerroilla, ja "kauhukseni" huomasin miten pikkulikka onkaan kasvanut!!

Perjantai-aamuna päätin alkaa reenaamaan Qiran kanssa agilityä, nyt kun se lisenssikin on tilattu :) Heri pääsi tottakai mukaan, ja aikas nätisti se odotteli narussa kiinni kun reenasin Qiran kanssa. Ensin kommentoi asiaa hieman mutta kun on oppinut ettei riekkumalla saa mitään niin sitten se istui ja katseli Qiran menoa :)

Qiran jälkeen otin Herillä "hyppyä", eli rima oli jotain 5cm irti maasta. Välillä Heri loikkasi riman yli, välillä käveli :) Pari kertaa menin itse edellä, sitten ohjailin kädellä. Namia ei auta pitää ohjauskädessä koska silloin pikkukoiran polla sekoaa ihan täysin =D Hypyn jälkeen kokeilin putkea, ja nyt oli jopa suunnitellut tämän etukäteen (hyvä minä!). Eli putki lyhyeksi, toiselle puolelle (n. parikyt senttiä irti putkesta) jäärasian kansi ja siihen päälle makkaranpala. Pentu syliin ja sitten putken suulle. Aikansa ihmeteltyään Heri meni putken läpi, ja häntä viuhtoi kun löysi namin. Ja uusiksi. Tais olla neljäs kerta kun Herillä tuskin jalat koski maata kun se jo pinkaisin putken täysiä läpi :) Sitten pidensin putkea eikä se ollut moksiskaan. Herbiili innostui putkesta jopa niin paljon, että kun olin tunkemassa sitä takaisin konttiin niin H meni ja kinkesi sinne... Putki oli siis mutkalla ylöspäin ja muutenkin solmussa, mutta jotenkin pentu vain pääsi sen päästä päähän :D

Kontti oli muutenkin kiinnostava, menin sisälle ja Heri tuli reippaasti perässä. Yritin siinä sitten kovasti kolistella muttei se ollut moksiskaan :) Mainio tapaus, mielenkiinnolla odotan minkälainen siitä kasvaa "isona" :)