Pikkokoiralla oli tapahtumarikas viikonloppu, en edes muista mitä kaikkea sen kanssa tulikaan touhuttua :)

Lauantaina oltiin sovittu Annen kanssa pentujen kaupunkikävely, ja treffattiin kahdeltatoista sipulikirkon puistossa. Annen Tytti on siis pari viikkoa Heriä vanhempi villakoira, melkein yhtä korkea kuin Heri mutta jonkinverran kevyempi. Ensin pennut saivat riehua puistossa, tai no Heri riehui ja Tytti väisteli :D Sitten lähdettiin kohti Hämeenkatua. Tytti käveli tosi nätisti koko ajan Annen vierellä, mutta piippasi mennessään. Heri taas NUUSKI ihan koko matkan! Nenä oli jatkuvasti maassa =) Hämeenkadulta suuntasimme rautatieasemalle ja siellä vietettiin jokunen tovi. Tuli nähtyä ihmisvilinää ja kuulutuksiakin kuultiin. Hieman pentuja arvelutti mutta ei ne sen isommin pelänneet. Takaisin sipulikirkolle käveltiin taas ihan nätisti, eikä Herikään enää niin kamalasti nuuskinut.

Sunnuntaina olin taas hommissa tokokisoissa, ja otin Herin mukaan. Aamulla se taas "auttoi" kehän pystytyksessä ja kokeen ajaksi laitoin sen häkkiin ihmettelemään maailman menoa. Välillä se söi luuta ja välillä istuskeli ja opiskeli kehän tapahtumia, välillä se pötköili pitkin pituutta. Kisojen jälkeen ajattelin että veisin Herin Bauhausiin, mutta tuumin että eiköhän sille ole jo ollut tarpeeksi mietittävää.

Maanantai-aamuna sain aikaiseksi lähteä agilityhallille, ja menin sisälle ensin niin että Heri oli yksin. Eipä sitä halli pelottanut, reippaasti tassutteli ja tutki paikkoja.

Ensin reenattiin putkea, ja Heri meni jo myös mutkalla olevan putken :) Heri menee putkeen niin että kävellään sitä kohti enkä sano enkä näytä mitään, siinä vaiheessa kun se on sisällä alan kehumaan. Hypyssä oli rima taas ihan alhaalla, välillä se melkein hyppäsi mutta enimmäkseen vain käveli riman yli. Puomia otettiin ensin niin, että laitoin namit alastulokontaktille ja nostin sen vähän matkan päähän. Pikkuhiljaa nostin sitä ylemmäs ja ylemmäs, ja lopulta nostin sen ihan tasaiselle osuudelle. Tän jälkeen tuumin että menisköhän se koko puomin, menohaluja kun tuntuu olevan... Tuumasta toimeen, namit pennun nähden alasmenokontaktille ja vein sen sylissä toiseen päähän. Laskin ihan puomin eteen alas ja kas, Heri meni erittäin mallikelpoisesti koko puomin!!!!! 8) Vähänkö olin ylpeä pikkukoirasta :) Tosi reipas tyyppi.

Reenien jälkeen käytiin jäähdyttelylenkillä, piti käväistä moikkaamassa hevosia mutta niitä ei nyt ollutkaan. Hajuja kylläkin.