Käytiin maanantaina "reenaamassa" Hannan kanssa, reenit vähän supistu kun alkuperäiselle reenipaikalle ei mahtunut ja lopulta ei sitten tullutkaan muita kuin me. Pyysin Hannaa ottamaan Heristä kuvia, nyt kun me kerran ollaan harjoiteltu sitä seisomista ;) Enpä sitten muistanut että vaikka pentu tekee jotain kotona niin eihän se sitä missään muualla vielä tee jos ei ole harjoiteltu 8) Pari kuvaa sentään onnistui, ainakin melkein. Hermiitillä kun on niin liikkuva häntä että ihan oikeaa poseerauskuvaa ei saatu otettua.

786142.jpg
Kuva: Hanna Saarnikivi

Tiistai-iltana vein tytöt taas Lihasulaan lenkille, nyt mentiin eri paikkaan kuin viimeksi ja Heriltä jäi kun jäikin iltahepsakat metsään :)

Mitähän muuta... Ainiin, keskiviikkoaamuna nähtiin se ihme että Heri änki turpansa Qiran kuppiin eikä rouva sanonut mitään!!! Mun piti sitten nappasta pienokainen pois että vanhus saa evästää aamupalansa rauhassa :)

lis. töissä olin "ahkera" ja otin Herillä seisomista (onnistuu!), luoksetulon loppuasentoa (nyt meinaa jo sormet olla vaarassa...) ja sivulletuloa ja katsekontaktia (tuijottaa aikansa kättä mutta sitten vilkaisee silmiin, ihana :) ).