Kone toimii nyt ainakin toistaiseksi joten pikaiset kuulumiset kuluneelta viikolta :)

Torstaina alkoivat Piffien koulutukset, Heri oli ainoa "oikea" pentu penturyhmässä, otettiin mm. katsekontaktia, istumista ja sivulletuloa. Välillä myös riekuttiin lelun kanssa. Heri oli hyvin kuulolla vaikka oli ihan vieras paikka, piti kontaktia uskomattoman nätisti :) Katin nähdessään ei meinannut pysyä nahoissaan, ei olekaan ennen ollut noin iloinen nähdessään ihmisiä, eli alkanee jo oppia tuntemaan tuttuja. Pyysin Minnaa myös lääppimään Herin kun seisotin sitä, onnistui hyvin.

Perjantaina jäljestettiin Pirkkahallin (vai mikä se nyt nykyään onkaan) lähellä olevalla nurmikentällä, Kati ei päässyt joten oltiin Tainan & poikien kanssa. Taina yllytti mut tekemään Herille ihan mielettömän pitkän jäljen, oisko ollut jotain 50m. Ensin tein makkararuudun (seuraavalla kerralla pienempi ja vähemmän namia) ja sitten jälkeä ajamaan. Sujui yllättävän hyvin, jälki oli sen verran pitkä että tuli taatusti kaikki virheet käytyä läpi ja myös korjattua ne :) Hauskinta oli että lopulta mun oli pakko tulla polvillaan Herin takana että sain sille työrauhan (painostan Qiraakin liikaa...). Hyvä mieli siis jäi pikkukoiran työskentelystä, ja vaikka jälki oli musta tosi pitkä niin ei puhettakaan että Heri olisi lopettanut kesken :)

Pari kuvaa:
Ensin mentiin näin:
861032.jpg


Sitten mentiin näin:
861034.jpg

Ainiin, meinasi vallan unohtua että otettiinhan me hakuakin jäljen jälkeen, eli Taina meni puskaan piiloon ja tarkoitus oli että me vaan kuljetaan Herin kanssa eestaas ja ootan että neiti haistaa maalimiehen. Eka harjotus meni vähän pieleen, oltiin ihan Tainan vieressä eikä Heri tajunnut että mitä tässä seisoskellaan. Kun hoksasi Tainan sinkosi syliin nuolemaan naamaa.

Toka harjoitus onnistui vähän paremmin, Heri tosin sai raivohepsakan kun kello alkoi jo olla aika paljon... Nyt kuitenkin otti selvästi ilmavainulla ja tarkensi hyvin Tainan luo. Vika kerta olikin jo sitten ihan huippu, Heri haistoi kaukaa Tainan ja painui hippulat vinkuen suoraan Tainan luo :D Oli niin herttasen näköstä kun pikkukoira pinkoo minkä kintuistaan pääsee :)

Lauantai-iltana käytiin tosi pitkällä (n. tunti) metsälenkillä, ja kun kerron että matkan varrella oli oja niin tarviiko kertoa enempää ;) Tuo on siis niin uskomaton uimari ettei ole tosikaan, Qiraan verrattuna ihan vesihullu.

Sunnuntaina suunnattiin mätsäriin Ylöjärvelle, ja Heri esiintyi varsin mallikelpoisesti. Osaksi asiassa varmaan auttoi se että Heri sai telmiä Haddo ja Haksu-veljiensä kanssa joten kehässä ei jaksettu riekkua ;) Heri tuli todella kauniisti mun vierellä kun käveltiin eteenpäin, ja kun tuomari tuli (tosi ronskisti) lääppimään niin Heri ei hetkahtanutkaan. Tuomarisedän kommentti oli: "Hän haluaa esiintyä!" ja saaliina punainen nauha. Punaisissa ei sitten sijoituttu mutta se ei haitannut, pikkukoiran käyttäytyminen oli ihan 10+. Kun oli Qiran vuoro esiintyä niin Heri sai ootella häkissä, kun tulin takaisin niin siellä se nukkui :)

Illalla olikin taas Qiran bileitä, ja Heri pääsi riehumaan Luigi-heelerin kanssa. Nyt sen taas tajus että kyllä tuo otus kasvaa, viimeksi ovat olleet melkein samaa kokoluokkaa mutta nyt Heri on jo tosi iso. Järveenkin Heri yritti joten piti taas laittaa laiturille parit esteet... Saunomisen ajaksi laitoin Herin häkkiin jonne se nukahtikin tyytyväisenä.