Ilmoitin Herin Tommy Wirenin pentukurssille, se kun pidetään tuossa lähistöllä Kangasalla ja itse pidän kovastikin Tommyn ajatuksista ja metodeista. Eilen oli eka kerta ja se vietettiin luennon parissa, tytöt jäi ekaa kertaa keskenään pidemmäksi aikaa kotiin joten käytin ne sitä ennen kunnon metsälenkillä.

Luento oli ok, saatiin materiaalinivaska joka täytyis käydä läpi ennen torstaita kun silloin on eka käytännön kerta. Tuli taas myös into opettaa Qiralle uusia juttuja, Jaana kun näytti Pate-rotikalla aika makeita juttuja :)

Kotiin tullessani paikat oli vielä ihan kunnossa, tosin jompikumpi (tää on yleensä ollut Qiran harrastus mutten mene vannomaan...) oli vähän noukkinut tavaroita häkin päältä ja Heri oli sitten kuskaillut niitä ympäriinsä. Yhdet pissat oli paperilla mutta muuten ei mitään isoja katastrofeja. Heri osaa jäädä tosi nätisti itsekseen kotiin, nyt tarviikin taas vähän enempi kuskailla noita erikseen kun on tullut pari päivää putkeet ulkoiltua yhdessä.

Töissä Heri ottaa tosi rennosti, tälläkin hetkellä se rötköttää selällään tuossa takana, ja asiakaskin naureskeli sen nukkuma-asennolle :)