Maanantai-iltana mentiin Herin kanssa jälleen pentukouluun, Heri oli tosin hieman väsy viikonlopusta mutta piristyi onneksi (?) iltaa kohti. Aiheena oli tällä kertaa käsittely, ja hauskalla tavalla se toteutettiinkin :) Päätin testata tätä Qirallakin, se kun vähän "kutiaa" jaloistaan joten kynsien leikkuu on aina hieman pinnoja kiristävää touhua. Kurssilla tuli taas todistettua että "koulutus on mekaaninen taito", meikällä aivot taas raksutti siihen malliin että tais oikeesti savu nousta korvista...

Loppuun otettiin vielä "rento pentu eteenpäin", Heri oli ainoa sopivan kokoinen (ja luonteinen...) siihen hommaan, eli sitä siirrettiin sylistä syliin :D :D Tarkoitus oli että Heri on sylissä rentona ja jos alkaa rimpuilemaan niin otetta "tiukennetaan" kunnes se taas rentoutuu. Herillä oli kivaa, yhden sylissä se vähän hermostui mutta rauhoittui heti. Tätä tarvii tehdä tosi paljon kun se vielä on sopivan kokoinen hommaan.

Tiistai-aamuna taas agilityt, Heri oli ihan tohkeissaan taas putken kanssa, väänsin sen aika monelle mutkalle ja ihan pitkäksi mutta Herpiili juoksi sen aina sata lasissa läpi =) Puomia otettiin myös, viime kerran tippumiset on (onneksi!!) vähän hiljentäneet vauhtia, nyt oli touhussa jotain järkeäkin. Otin vain alasmenoa kun en halunnut että se enää tippuu sieltä... Otettiin myös A:n alastuloa, tätä on itseasiassa harjoiteltu jo metsässä kivillä ;) Hyvin pelaa pennun etu- ja takapää, ketterästi se tulee alas rauhallisella vauhdilla. Pujotteluakin otettiin ekan kerran ja meneehän tuo namin perässä vaikka miten.