Torstaina 9.8. oli Herin ensimmäinen käytännön tunti pentukoulussa, aiheena palkkaaminen ja luoksetulo. Ensin testattiin ilman koiraa miten nopeasti palkkaus sujuu ja miten "välineistö" toimii :) Lienee sanomattakin selvää että olin aika hidas... Tätäkin täytyy siis reenata ilman koiraa.

Luoksetulo oli pilkottu kolmeen osaan, ensin odotettiin että koira ottaa kontaktia ja siitä palkka. Seuraavaksi kontakti - käskysana - palkka. Viimeisenä testattiin käskysanan toimivuus, jos ei reagoinut niin sitten mietittiin uudestaan mitä tehdä. Oli hauskaa, Herille kolmas osio oli vähän vaikea mutta sain näytettyä että nimellä se tulee luokse tuhatta ja sataa :D

Ilta venähti aika pitkään kun jäin juttelemaan Tommyn ja Jaanan kanssa, tuli hyvä mieli kun Jaana kehui mua siitä että olen saanut Qiran tva:ksi ja etten ole vaihtanut rotua =) Jaana oli samaa mieltä kun sanoin etten todellakaan jätä Qiraa nyt eläkkeelle, ei mitään järkeä kun se on kuitenkin tottunut tekemään hommia. Jaana kertoi että kanakursseilla käy usein niin, että kun kanat jätetään "eläkkeelle" ne kuolevat :( Mun tarvis varmaan joskus kans mennä kanakurssille, siellä oppis varmasti hyvinkin tehokkaasti palkkaamista ja muuta. Täältä löytyy aiheesta lisää.

Illalla Heri oli mukavan väsynyt, perjantai-aamuna virtaa olikin sitten taas niin maan perusteellisesti, piti viedä se tunniksi metsään päästelemään höyryjä.

Ensi maanantaina on seuraava pentukoulun kerta, ja silloin on aiheena vetämättä hihnassa kulkeminen (= samaa vauhtia samaan suuntaan). Se onkin pikku Hermiitille tarpeen, varsinkin kun mennään kotia kohti niin meininki on "Mää tiärän!!!" ja pienellä on melkein neliveto päällä...