Taas paljon äksöniä pikkukoiran elämässä, lauantaina helteen innostamana vein molemmat koiran uimaan Kirskaanniemeen. Metsälenkki sujui reippaasti, onneksi Qira ei alkanut riehumaan joten käppäily oli leppoisaa. Ekassa uimapaikassa Qira kahlaili namien perässä, ja Heri painui sinne sekaan ja uiskenteli minkä kerkesi :) Se oli tosi koomisen näköinen kun välillä ui ihan oikeeta koiraa ja välillä räpiköi. Pari kertaa se kävi rannassa ja yritti piehtaroida ja sitten taas uimaan... Kun Qiraa ei saa uimaan jollen mene itse edeltä, niin siirryttiin vähän eteenpäin ja pulahdin itsekin järveen. Tuumin että nyt Heri varmaan jää rannalle mutta vielä mitä, sehän lähti uimaan mun ja Qiran kanssa! Piti uida ekalla kerralla takaisin rantaan kun pelkäsin että se vielä hukkuu, ja onneksi Heri jäikin sinne nätisti istumaan ja katseli kun uitiin Qiran kanssa.

Sunnuntaina olikin sitten kurjempi ilma, vettä tuli välillä ihan kaatamalla. Oltiin sovittu että mennään käymään raunioilla joten eikun matkaan. Ensin käveltiin Kaarinan kanssa raunioilla ja Heri tassutteli oikein reippaana perässä, Kaarina välillä naureskeli että on tullut nähtyä jos jonkinmoista pentua ja jotkut ovat olleet ihan kauhuissaan mutta ei tuo tyttö :) Heri meni myös putkiin ja tunneleihin, eikä epämiellyttävät alustat olleetkaan niin epämiellyttäviä. Kaarina myös syötteli yhden tunnelin suulla Herille nameja ja muutenkin aina vähän väliä antoi sille herkkuja.

Maanantaina käytiin sitten ekoilla rokotuksilla ja reipas ja terve pentuhan tuo on (eikös ne kaikki ;) ). Ei edes huomannut kun rokotettiin kun sai siinä evästellä herkkuja samalla... Qira oli myös mukana mutta koirat asioivat erikseen niin sai Heri tutustua tähänkin paikkaan ilman Qira-tädin tukea :)