Tiistai-aamuna käytiin taas agihallilla reenaamassa, ensin otin Herillä putkea ja taas mentiin niin että sutina kävi :) Saan sen just laskettua maahan putken edessä kun se oikein ponkaisee sinne sisälle ja kirmaa täysillä läpi :D

Puomilla sattuikin sitten pieni työtapaturma, kun ei ole vielä tottunut siihen että pentu ei ajattele vaan toimii... Otettiin ensin puomin alasmenokontaktia joka sujuikin ihan ok. Tais Herillä oli kivaa ja tosi nälkä, kun se otti ja meni puomille vauhdilla ja mätkähti sieltä ylhäältä alas :( :( Olin ihan varma että nyt se meni rikki, mutta Heri ei sanonut mitään, ontui vain vähän toista jalkaansa. Laitoin sen vähäksi aikaa lepäämään ja reenasin Qiran kanssa, ja kun otin Herin uudestaan niin se oli ihan ok :) Mulle vaan tuli sellainen kammo että "en ota puomia Herillä enää ikinä!!". Tosin töissä sen riehumista katsellessani tuumin että kaipa sitä uskaltaa ottaa, täytyy ens kerralla laittaa puomi vaan alemmaksi tai reenata sitä niin että joku toinen kävelee toisella puolella.

Ainiin, maanantai-iltana oli taas pentukoulua ja aiheena remmissä käveleminen. Että voikin olla työlästä puuhaa, itse oli aivan puhki ja päänsärynkin sain siitä hommasta kun joutui niin kovasti funtsimaan :D Kolme tuntia siinäkin taas vierähti, kyllä kurssi on ehdottomasti hintansa väärti!! Nyt jo mietin että toivottavasti Tommyllä & Jaanalla on jotain jatkokursseja minne pääsen Herin kanssa, ja Qirallekin voisi jonkun kurssin keksiä. Jaana muuten näytti kultsullaan ja Pate-rotikalla myös remmissä kävelyä, ja teki taas vaikutuksen se miten hienosti koirat on sillä hanskassa... Patekin ihan palvoo sitä, ja vaikka J & T onkin naksuttelijoita niin mistään kukkahattutädistä on ihan turha puhua. Kyllä niillä on koirat kurissa ja nuhteessa vaikkei kovia otteita käytetäkään. Tommy sanoi sen hyvin: taksikuskille voi kertoa minne ei halua mennä, mutta helpommalla pääsee kun kertoo minne haluaa ;) Näinpä.