Maanantaina Hermiilille tuli kokonaista 4kk täyteen, joten sen kunniaksi pikkukoira pääsi sirkukseen =) No ei nyt ihan mutta melkein, lauantaina käytiin töiden jälkeen kävelyllä eteläpuistossa kun Sirkus Finlandia oli majoittunut sinne. Heriä ei yhtään kiinnostanut sirkustouhu, mieluummin se taas riekkui järvessä :) Kun oltiin menossa takaisinpäin autolle niin ihmisiä alkoi valumaan sirkukselta, ja se vähän hirvitti pikkupentua. Heri meni istumaan mun taakse ja kuikuili siitä ihmismassaa, välillä meinas mennä moikkaamaan mutta ei sitten uskaltanutkaan. Oltiin siinä kaikessa rauhassa eikä se varsinaisesti pelännyt, olipa vain sellainen kokemus mitä ei ennen ollut tullut vastaan.

Sunnuntaina Heri pääsi mukaan Qiran agilitykisoihin, kun odottelin oman luokan alkua niin Heri opiskeli agilityn saloja. Ja vauhti on valttia se tuumi, sen verran tarkkaan se tuijotteli koiria jotka painelivat radalla tuhatta ja sataa. Nätisti remmissä-reeniäkin päästiin ottamaan varsin tehokkaasti, käännyin aina tulosuuntaan kun naru kiristyi. Mahtoi jotkut ihmetellä mun touhua kehän vieressä 8) Pari tuttuakin Heri tapasi, esim. tokoreeneistä Keijon ja Kenin, ja jostain syystä Heri riemastui ihan täysin kun meni Keijon luokse. Ei se sitä kuitenkaan oli kuin pari kertaa nähnyt? Salkan emäntäkin tuli lääppimään ja tarjoamaan herkkuja, ja hyvin antoi Heri hampaat katsoa.

Agikisojen jälkeen olikin Herillä pentukoulu, nyt opiskeltiin ruutua, luoksepäästävyyttä ja hyppyä. Heri ei muuten ollut yhtään väsynyt tuosta agitouhusta, mun mielestä se taisi jopa keskittyä paremmin? Ruutu oli Herin mielestä ihan huippujuttu, laitettiin ruutuun alustalle parit namit ja sitten vein sen ruudusta hivenen pihalle. Ei meinanneet tassut riittää, sellaisella vauhdilla Heri ampaisi kohti herkkuja luvan saatuaan :) Luoksepäästävyydessä laitoin Herin seisomaan (se osaa tän jo niin että voin olla sen edessä!!!! Hurjaa!!) ja kouluttaja räpläsi sen läpi. Häntä vain heilui pennulla kun Sari tuli lääppimään.

Hypyssä otettiin alokasluokan hyppyä, meinasin kokeilla että jääkö Heri seisomaan esteen taakse samallalailla kuin tuossa näyttelyseisomisessa, mutta tuumin että siinä on ihan tarpeeksi kun se hyppää esteen yli namin perässä.

Viikonlopun jälkeen tuntui siltä että Heri oppii vaikka mitä (luoksetuloa reenasin lauantaina takapihalla), ja kontaktikin taas vaiheeksi pelaa. Toi seisomishomma varsinkin sai mut melkein hyppimään riemusta :) Remmissä seuraaminen on nyt aika iso ongelma, mulla oli jopa oikea käsi kipeä yhden lenkin jälkeen... =) Kun vain määrätietoisesti jaksaisin opettaa niin toki se oppisi kulkemaan nätisti. Tavallaan on ihan positiivista että se tuolla agikisoissakin oli menossa joka paikkaan ja kaikkien luo, onneksi muutama koira vähän rähähti sille niin Herikin oppisi että kaikki koirat eivät ole kavereita.

Ainiin, painoa on nyt 16kg ja säkä n. 47cm :) Tänään Heri saa vielä neljä ateriaa mutta huomenna tiputan yhden pois. Pienestä kasvaa iso tyttö!