Pikkukoira nukahti torstai-iltana kesken purutikun syömisen, ja aika koomiseen asentoon se sitten torkahtikin :)
937856.jpg
(Huom. purutikku vasemmassa suupielessä)

Loma alkaakin sitten nyt, eli jotain tarttis alkaa tekeen pikkuipanan kanssa. Ja vähän isonkin :) Pentuagilitykurssille on ilmoittauduttu, samoin ekaan näyttelyyn!! Ja Tamskin navetalla aletaan reenailemaan joka toinen viikko penturyhmän kanssa ja jälkiäkin ehtii vielä tekemään. Eli täytyy tehdä ihan kirjallinen koulutussuunnitelma ;)

Keskiviikkona Qiran reeneissä Heri odotteli autoon kiinnitettynä, ja ensin nosti karmean metelin kun kehdattiin hylätä se mutta aika pian se siitä rauhoittui ja istuskeli katselemaan (toivottavasti myös opiskelemaan). Ehdin silläkin ottamaan vähän jotain pientä, sivulletuloa, paikkamakuuta ja metallinoutoa. Tuo nouto oli jo ihan oikee nouto, heitin kapulan ja Heri haki sen mulle!!!! HIPHEI :D Tosin kun palkkasin namilla niin sen jälkeen aivot ajattelivat vain sitä evästä, eli piti pitää tauko ja sitten sain otettua uudestaan. Kolme noutoa pikkukoira suoritti :)

Heri pääsi myös leikkimään pikku-Tingan (groenendael) ja ison-Kipin (tervu) kanssa, tosin siinä kävi niin että Tingan oli parempi olla emännän sylissä :) Heri sai myös melkein selkäänsä Ronja-malilta, ja osoitti kovuutensa kun unohti ikävän tapahtuman heti samantein! Olisi jopa mennyt uudestaan Ronjan luokse höykyytettäväksi ;)

lis. unohtui ihan kertoa, että ainakin yhden käskyn Heri osaa, eli "autoon!" :) Laitan Herille ensin turvavyövaljaat päälle ja käskyn kuultuaan se on kahdella loikalla takapenkillä :) Häkkiin meno onnistuu myös melkein aina käskystä, sinne kun perään lentää sitten herkut :)