Sunnuntaina päästiin taas Tamskin pentukouluun, meillä oli jäänyt aika monta kertaa väliin kun reenit on kahdesti viikossa enkä töiden takia ehdi kuin sunnuntaisin, ja viime sunnuntai jäi väliin Qiran pippaloiden takia...

Ensin aloiteltiin kontaktilla, ja vaikka paikka oli uusi (oltiin syrjemmässä kuin ekalla kerralla) niin eipä mennyt kauaa kun Heri istui mun edessä ja tillitteli silmiin :) Toi on varsinainen Jekyll ja Hyde tuo pentu; välillä tuntuu ettei mulla ole mitään otetta tai kontrollia siihen, ja välillä se on kuin ihmisen mieli. Seuraavaksi otettiin hyppyä (oli n. 10cm korkea) ja se sujui ongelmitta, itse asiassa Heri ei edes tajunnut minkä yli se meni kun se taas "seuras" mua.

Kouluttaja kertoili sitten luoksetulosta, ja reenattiin pysäytystä käsimerkillä (!). Oli huimaa nähdä miten äkkiä Herikin sen oppi, kotona se ei aina hoksaa kun heitän sille jonkun ison lelun, mutta tuolla se oli tarkkana ja pysähteli tosi hienosti kun heittelin namin palasia =)

Sitten siirryttiinkin taas toiseen paikkaan ja otettiin ohituksia, kun Heri on vasemmalla puolella niin menee tosi hyvin, mutta kun pitikin siirtää koira oikealle puolelle niin hommasta ei tullut yhtään mitään... Hyvin on siis jo nappulalla seuraamispaikka jo tiedossa ;)

Vaikeuksia aiheutti harjoitus, jossa nurmikolle oli levitetty leluja ja herkkuja ja piti päästä nätisti ohi... Seuraavalle kerralle vähän paremman hajuisia herkkuja mukaan niin eiköhän se siitä.

Herillä on pari päivää ollut tosi kivaa metallinoutokapulan kanssa, se on itseasiassa jopa saanut siihen hampaanjälkiä =) Positiivista että metalli ei (ainakaan vielä) tunnu pikkukoirasta epämiellyttävältä suussa, toivottavasti myös isona kanniskelee yhtä mallikkaasti.