Lauantaina 22.9. suuntasimme töiden jälkeen Herin kanssa Stormiin etelän Hoolaisten tapaamiseen, perille löysin pienen mutkan kautta :) Mukana kemuissa oli kuusi veljestä ja Heri, kuvia tapahtumasta löytyy täältä. Mukuloilla oli varsin riehuisa päivä, hienosti kaikki tulivat toimeen keskenään, tosin kerran Herillä tuli hieman erimielisyyttä jonkun (Haddo?) kanssa... Illalla maistui uni makeasti, loppuvuodesta koitetaan järkätä toinen tapaaminen kun lapsukaiset vielä sietävät mukavasti toisiaan.

Sunnuntaina ajelimme katsomaan hoffien pk-mestiksiä, ja olin luvannut auttaa Katia pisteidenlaskussa. Heri oli mukana touhussa, ja parit ampumisetkin se ehti kuulla (tai ilmeisesti ei kuullut ;) ). Sisällä se oli tosi nätisti, makoili pöydän alla. Dogsitterit Kati ja Jenni kuskailivat Heriä vähän väliä, ei tullut onneksi äitiä ikävä. Pari colliee tuli tavattua, ja Heri oli ihan hoomoilasena että "onks tollasiiki??". Molla-Maija myös riehutti Heriä hetken aikaa.

Maanantaina otin Qirankin mukaan töihin kun "lämmitysjärjestelmän säätötyö" oli vielä vaiheessa, joten töiden jälkeen vein tytöt lenkille Pyynikille. Herin vein keskustaan, ja pikkukoiraa vähän hirvittikin aluksi. Kulki tosin nätisti vierellä, välillä häntä oli alhaalla ja yritti syliin mutta kun en noteerannut sitä niin se jatkoi reippaasti matkaa. Lähellä Anttilaa istuttiin penkille pitämään pientä huilitaukoa ja Heri sai ihmetellä ihmisvilinää. Päätin että tää viikko on kaupunkiviikko, otan Qirankin joka päivä töihin kun sillä nyt on enempi tilaa kassan takana.