Torstaina taas pitkästä aikaa reenintynkää Herille, ja tarpeessa kyllä olikin... Mentiin kentälle suoraan töistä joten pikkukoira oli niin täynnä virtaa ettei ole tosikaan, se kun oli taas nukkunut koko päivän tyytyväisenä keittiössä. Ensin otettiin käsittely ja se meni oikein hyvin, Heri ei edes huomannut Minnan räpellyksiä.

Sitten koitettiin ottaa seuraamista... voihan nenä miten mulla meinas hermo mennä! Sivullaolo ja kontakti sujui oikein hyvin, mutta siitä kun yritin liikkeelle niin Heri sinkos eteenpäin nokka maassa ja veti ihme rumbaa siinä narun päässä eessuntaas tonne tänne sinne minne... Ei mitään hajuakaan kontaktista tai yleensäkään siitä että MINÄ olen olemassa. Olinpa vain siinä turhana rasitteena narun päässä 8) Sitkeästi yrittämällä sain lopulta jokusen askeleen sitä ihanaa katsekontaktikävelyä minkä Heri osaa (aina välillä jossain) ja lopetin tyytyväisenä siihen.

Luoksetulo otettiin niin että Minna piteli Heriä pannasta ja juoksin vähän matkan päähän. Ensin tuumin että Heri juoksis mielummin kaverin luo mutta tulihan se sieltä oikeaan osoitteeseen kuin pieni ohjus :) Tokalla kerralla riitti että kävelin pois, Heri ei tarvi tässä asiassa mitään ylimääräisiä hetsailuja.

Vikana otettiin paikallamakuuta ja tää onneks sujui aivan loistavasti :) Heri käsimerkillä alas ja sen jälkeen otin tavallaan yhdistettyä paikkamakuuta ja luopumista, eli palkkasin Herin aina kun se katto mua silmiin (istuin sen edessä). Pää kääntyili välillä katselemaan ympärille mutta todella hienosti (varsinkin alkua ajatellen) se vaan makoili paikallaan! Koitan saada Herille opetettua paikallamakuun niin että se ei nuuski / katsele ympärille, vaan makaisi ryhdikkäästi katse kohti mua.

On vähän semmonen fiilis että Herin kanssa haluaa kaiken tehdä heti alussa 110%:sesti joten aloittaminen on luonnollisestikin vaikeaa ;) Minnakin muuten uskoi jo nyt kun en kehoituksista huolimatta käyttänyt Herillä käskyjä (paitsi luoksetulossa), Minna vaan totes että "Ootko sää Qirankin kouluttanut tällai...?" Johon vastasin että joo, tavallaan =)

lis. Unohtui vallan mainita että tällä kertaa reeneissä myös ammuttiin, leikin Herin kanssa ja kaks ekaa kertaa meni niin ettei se tainnut edes kuulla mitään :) Kolmannella kerralla huusin jollekin just ennenkuin ammuttiin joten Heri oli hetken että "mikäs juttu...?" mutta jatkoi sitten taas leikkimistä.