Torstaiseen tapaan Piffien tottisreeneissä, pääsin paikanpäälle hieman myöhässä kun jostain syystä töistä ei ikinä pääse lähtemään ajoissa...

Ekana otettiin maahanmenoa (nyt Minna puhui "hiljaisesta kouluttamisesta" =) ), hyvin Heri menee ja jääkin mallikkaasti kun ottaa sen luopumisen siihen :) Luoksetulossa Heri kirmasi taas kovaa vauhtia luokse, ja mitä ilmeisemmin sille on mennyt jo jonkin verran jakeluun oikea paikkakin (mitä reenaan lyhyellä matkalla, eli nami on ihan jaloissa kiinni) koska teki tosi mallikkaan jarrutuksen loppuun eikä edes yrittänyt kurvata ohi! Kiva ylläri tääkin, pentu oppii ;)

Noutoa otettiin myös, ja tajusin että Herihän ei ole ikinä tavallista noutokapulaa kannellut kun kotona sillä on metallinen 8) Minna yritti aluksi leikittää Heriä kapulalla, hyvin se lähtikin touhuun mukaan mutta kapula haisi sen verran hassulle että kiinni Heri ei siitä ottanut. Otin sitten kapulan itselleni ja pidin sitä hetken aikaa keskeltä kiinni, niin johan Herikin otti sen nätisti suuhunsa ja jopa toi sitä mulle kun aloin kulkemaan takaperin =)

Käsittelyssä laitoin Herin seisomaan ja siihen yhteyteen taas luopuminen, H ei liikahtanutkaan kun Minna käsitteli pennun läpi. Hampaiden katsominenkin sujui :) Otin myös kontaktia ja paria askelta seuraamista, onnistui kun ei ollut heti ekana...

Reenien päätteeksi päästettiin Heri ja Haksu-veli vähän riehumaan, ja "Pikku"-Noa vauhditti hommaa.

Kotosalla otin vielä pallolla noutoa, välillä istuin sohvalla ja välillä lattialla, ja hyvin tuo pentu syliin pallon kanssa tunkee :) Pienempänä sillä oli vähän taipumusta lähteä karkumatkalle esineiden kanssa, toivottavasti se nyt ymmärtää että mieluummin tulee mun luo. Luiden kanssa on yhä niin, että joko se syö ne mun sylissä tai ei syö ollenkaan :) Eli en ole saanut opetettua sitä vahtimaan herkkujaan ;) Kiltti tyttö :)

Nyt vaan odotan kieli vyön alla töiden loppumista että pääsen tosissani Hermiitin koulimisen kimppuun...