Mulla on ollut jo pidemmän aikaa suunnitelmissa mennä Herin kanssa kävelylle Pyynikille, tuolla kotopuolessa "maalla" kun tulee niin vähän häiriöitä vastaan (tai sitten liikun sihen aikaan kun muut ei...). Keskiviikkona mulla oli sitten Qirakin töissä mukana kun kotona käytiin katsastamassa jääkaappi, ja kun tokoreenit peruuntui niin suuntasin sitten töiden jälkeen Pyynikille.

Eteläpuistossa oli agireenit meneillään, mutta ei jääty katsomaan kun ei ollut tarpeeksi vauhdikasta touhua ;) Pynsällä tuli kivasti koiria vastaan, en päästänyt Heriä niiden luo vaan istutin sivulla. Se ei pitänyt kontaktia mutta eipä yrittänyt lähteä poiskaan :) Pari ohikiitävää pyörää vähän pelästytti pienen, samoin jostain syystä yksi kohti kävelevä ihminen hirvitti sen verran että Heri tuli mun selän taakse turvaan. Muuten meni oikein kivasti, tosin nyt sen huomaa että aiempien koirien kanssa on asunut enempi ihmisten ilmoilla kun toi remmissä kävely ei oikein vieläkään suju ihan suunnitelmien mukaan... Eipä ole tullut paljon pitkiä remmilenkkejä tehtyä kun metsä on ihan vieressä ja Heri saa painella siellä irti.

Torstai-aamuna käytiin eläinlääkärissä hakemassa loput rokotukset, minä tyhjäpää olin unohtanut Herin paperit kotiin mutta eipä noilla rokotusmerkinnöillä vielä kiirettä ole. Heri antoi hyvin tutkia itsensä, hampaiden kanssa meinattiin vähän venkoilla mutta saatiinpa nekin katsottua. Purenta on ok, samoin koivet suorat :) Mitään vikaa ei löytynyt ja rokotukset annettiin niin ettei Heri huomannut yhtään mitään kun evästeli nappuloita samalla...

Heri on selvästi reipastunut, ekalla kerralla sitä vähän arvelutti eläinlääkärissä mutta nyt tuli tosi reippaasti sisälle ja meni häntä heiluen moikkaamaan hoitajaa :)