Tulihan se talvi tänne eteläänkin vihdoin!! Ihanaa ulkoilla koirien kanssa kun voi olla monta tuntia metsässä ja kotiin tullessa ei tarvitse käydä kylppärin kautta :)

Heri on elellyt välillä haavemaailmassa, yks ilta piti koulutella sitä mutta pikkuneiti menikin pöydän alle nukkumaan :(

Tiistaina kävin Hervannassa asioilla, ja otin Herin mukaan. Kun oli saanut asiat hoidettua lähdettiin Herin kanssa kävelylle, se oli taas menossa nuuskimaan jokaista vastaantulijaa mutta onneksi rauhoittui sitten. Lopuksi vielä istuttiin tovi Duo-kauppakeskuksen ovensuussa ja katseltiin ohi menevää liikennettä. Siitä meni mummoja rollaattorilla, pyöräilijöitä ja pari koiraakin. Nätisti Heri istui paikallaan ja kotiin päästyään uni maistui :)

Keskiviikkona piti mennä Jennin & BeltzuCherin kanssa Lihasulaan laavulle makkaranpaistoon, mutta Jenni koheloi koipeensa hiusmurtuman, joten mentiin sitten likkojen kanssa keskenämme :)

1243713.jpg
Norojärven laavulla makkaranpaistossa
 
Puut oli hieman kosteita, joten mulla kesti tovin saada puut syttymään. Sain enempi savua kuin tulta aikaiseksi... Sillävälin kun mää ähisin notskin kimpussa niin likat veti tuhatta ja sataa laavun ympärillä, aivan järkyttävää menoa! Ja matkaa laavulle autolta oli pari kilsaa, eikä sitäkään matkaa ihan rauhassa käpötelty. Lopulta oli sitten pakko käskeä Qira laavuun, Heri sai ensin jolkotella vapaana mutta kun pikkulikka päätti taas omatoimisesti mennä vähän tutkimaan paikkoja niin pistin sen narulla kiinni laavuun.

1243714.jpg
Kaverukset sulassa sovussa :)

Oli kiva katsoa kun Qira söi luuta eikä sanonut Herille mitään vaikka se meni sen vieren makoilemaan :) Olin saanut ekan makkaran paistettua ja touhuilin siinä nuotion kanssa kun yhtäkkiä molemmat koirat räjähti haukkumaan! Kun nostin pääni niin yllätyksekseni siinä parin metrin päässä seisoskeli mies! En tiedä oliko se tullessaan sanonut mitään, olin niin ajatuksissani etten kuullut ainakaan yhtikäs mitään... Kun Qira huomas että mää oon noteerannut tulijan se jatkoi luun syömistä, Heri sen sijaan oli sitä mieltä että "saamari kun pääsi livahtamaan tuohon huomaamatta" ja jatkoi pörräilyä. Mies kysyi saako koiria silittää ja sanoin että juu nuorempaa saa, Heri oli vähän ihmeissään mutta rauhoittui sitten lopulta.

Miekkonen oli viettämässä 60vuotis synttäreitään laavulla ja juteltiin siinä jokin tovin ennekuin lähdettiin tyttöjen kanssa kotimatkalle.

Perjantaina olikin lenkitysvuorossa Sari + westiet, Tilda alkaa jo pikkuhiljaa tottumaan Heriin kun ei enää älämöinyt ihan niin pitkään kuin aiemmin :) Parit kuvat räppäsin tuolla reissulla, mutta kun on eläväiset kohteet joista toinen on valkoinen niin ei ne oikein julkaisukelpoisia ole.

Sunnuntaina taas reenailtiin Lihasulassa, paikalla oli Hannele ja Minna. Ensi esineruutuiltiin, Hannele vei pienen motskaripatukan Herin nähden ruutuun ja Heri oli into piukeena. Se kyllä rauhoittuu ihanasti vaikka aluksi meuhkaakin innosta. Heri lähti taas salamana kohti esinettä, joutui etsimään jonkun tovin (hienosti tekikin hommia!!) ja kun esine löytyi lähti kiitämään mua kohti. Palautus ei oikein onnistunut, Heri tiputti esineen n. viiden metrin päässä ja kun aloin hihkumaan niin se tuli suoraan mun luo. Haettiin sitten esine yhdessä ja Hannele vei sen taas uudestaan. Toka kerta onnistuikin paremmin, Heri toi esineen mulle asti joten palkaksi riekuttiin sillä motskarilla :)

Esineiden päälle hakua, ensin meni Taina piiloon Herin nähden (lähetin eri paikasta kuin mistä Taina meni). Jonkun tovin Heri joutui etsimään ennenkuin Taina löytyi, ja taisi lopulta jäljestää Tainan luo :) Hannelen kanssa otettiin sama homma kuin viimeksi, tosin tuulta ei ollut joten Heri jäljesti myös Hannelen luo... Noh, pääasia ettei käytä silmiään :)

Illalla vielä naksuttelin Herille, ensin otin maahanmenoa käsimerkillä pari kertaa ja sen jälkeen vaan odotin että meniskös se ihan itseksensä maahan. Siinä Herppa sitten istui ja tuijotti mua ja mää odotin... ja odotin... Yhtäkkiä pikkukoira sitten menikin maahan, siitä naks ja palkka (maksaa & nakkia). Siitä se sitten lähti, Heri tarjosi aika mallikkaasti sitä maahanmenoa, tosin istumisen kautta mutta kuitenkin =) Ollaan otettu maahanmenoa myös ennen ruokaa, ja maanantai aamuna kokeilin ilman käsimerkkiä eli annoin kupin ja odotin. Heri katsoi mua tovin ja meni sitten maahan!!! Hieno pikkulyyli =) =) =)

Ainiin, parit riekutusvideot löytyy täältä.