Viikonlopun risteily sitten peruuntui viime tingassa miehekkeen vatsataudin takia :( Uusi yritys ensi kuun puolella, toivottavasti silloin ollaan molemmat terveitä eikä kauheita myrskyjä tiedossa :)

Heri-"pentunen" yllätti lauantaina kun illalla totesin neidin aloittaneen ensimmäisen juoksunsa!! Harmillista, Pikkuhukan koulutusta on enää kaksi kertaa jäljellä ja ainakin yksi pentuagility jää väliin... Onneksi metsäreenejä sentään voidaan harrastella :)

Lauantai-aamuna sisko kutsui meidät taas yleisöksi ratsastustunnille, otin molemmat koirat mukaan kun olin luvannut että Qiran vuoro on seuraavalla kerralla. Sää oli aikas kamala, räntää satoi välillä ihan vaakatasossa mutta mikäs siinä katsellessa kun sisko yritti parhaansa mukaan hyppelehtiä esteitä :) Qira oli ihan kiinnostuneen oloinen, Henkkakin kiinnosti kunnes änki turpansa liian lähelle rouvaa jolloin Qira sanoi mielipiteensä. Henkka ei moisesta korvaansa lotkauttanut, ihana heppa! Heri joutuikin tällä kertaa sitten odottelemaan autossa, Henkka kun lähti heti tunnin jälkeen maastoon omistajansa kanssa.

Sunnuntaina oli taas metsäreenit, aloiteltiin esineruudulla. Hannele kävi viemässä Herin nähden esineen ruutuun, ja tällä kertaa puikkonokka käytti nenukkiaan eikä silmiään!! Se sinkosi sinne mihin Hannele oli jättänyt lelun ja sitten selvästi avasi nokkansa ja ryhtyi hommiin. Kun lelu löytyi niin miljoonaa takaisin :) Luovutus on (tietysti) vielä vaiheessa, eli tulee esineen kanssa metrin päähän ja sitten joko tiputtaa sen tai alkaa pitämään omaa kivaa. Tämä siis kotona reenin alle, tosin kotona luovutus onnistuu ihan syliin asti mutta lisäreeniä lisäreeniä... Heri pääsi hakemaan vielä toisenkin esineen ja sen jälkeen käytiin pikku kävelyllä ennenkuin vein sen autoon.

Esineiden jälkeen oli hakuilua, eka maalimies meni Herin nähden piiloon ja lähetin Herin eri sivulta kuin mistä mm oli mennyt. Hyvin löytyi :) Toinen harjoitus oli vähän vaikeampi, eli molari oli mennyt jo valmiiksi kiven taakse piiloon, ja käveltiin Herin kanssa (Heri narussa) siksakkia ja odottelin Herin reaktiota. Ensin se oli ihan sunnuntaikävelyllä, mutta yhtäkkiä nokka nousi jolloin päästin narusta irti ja Heri syöksyi maalimiehen luo :) Lopuksi vielä maksaringissä juoksentelua (koirilla oli eväinä tänään maksaa & kalaa). Ihan karmea vauhti ja tekemisen meininki tuolla pikkutytöllä, jos vaan muistan niin seuraavalla kerralla täytyy ottaa mukaan kamera ja vähän kuvailla neidin toilailuja.

Kun Qira oli hoitanut oman osuutensa niin käytiin vielä koirien kanssa metsässä tarpomassa, poikkesin jälleen polulta ja kun koirat olivat menossa eteenpäin käännyinkin ihan eri suuntaan joten tytöt saivat juoksennella kunnolla.

Loppupäivä mulla menikin päänsärkyä potiessa, joten oli hyvä että sain koirat väsytettyä aamulla niin päivä sujui rauhallisesti.