Tiistaina käytiin Herin kanssa siskoni luona, ohjeistin vähän Herpan tulevasta viikonloppuhoidosta ja Heri riekutti Topi-mäyriksen ajatukset pois naapurin juoksunartusta =) Noi on kyllä hauska pari, välillä vähän hirvittää kun Heri on jo niin paljon isompi, mutta todella nätisti se Topin kanssa leikkii ja varoo ettei vain vahingossa tallo.

Heri pääsi myös näyttämään siskolleni toimeliaisuutensa, siskon kun oli aivan varma että Heri (tai kukaan muukaan koira) ei heidän yläkertaansa pääse kun rappuset ovat niin kapeat ja vaikeat. Onhan ne, mutta Heri on Heri ;) Itse menin edellä ja Hoo tuli hetken mietittyään perässä 8) Siskolta meinasi silmät tippua päästä, ihmetteli kun ei Heri yhtään edes liukastellut, varmasti neiti asteli rappuset. Alastulo olikin sitten jo sen verran vaikea juttu että Heri pääsi mun sylissä, ja totesin että ei Herin tarvitse enää sinne yläkertaan mennä koska alastulo oli tosi vaikeaa "pentu" sylissä...

Keskiviikkona käytiin aamulla Cherin ja Jennin kanssa Lihasulassa, ja kylläpä Heri nyt pyörittikin vanhempaansa... Onneksi Cherillä on pitkä pinna eikä kertaakaan palaneet päreet. Illemmalla sitten innostuin taas naksuttelemaan sitä istumista Herille, ja nyt alkaa neitinen jo saamaan vähän juonesta kiinni, hienoa =)

Ohessa pieni pätkä kouluttelua. Kyllä siitä vielä tottelevainen koira tulee ;)