Lauantaina päästiin taas pitkästä aikaa Katin kanssa lenkille Lihasulaan, ja Heri olikin into piukeena kavereista. Vähän liiankin intona kun Nukan & Tinkan hermot eivät kestäneet iloista riekkujaa vaan selkäänhän Heri taas sai :( Katin pidellessä möykkäävää Nukaa Tinka koki tilaisuutensa tulleen ja tumppasi Herin lumihankeen, ääntä oli vähän liikaa joten menin nostamaan Tinkan pois Herin päältä. Heri oli kovin iloinen pelastuksesta ja Tinka puolestaan yllättynyt :) Loppulenkki meni kivuttomasti, ja Qira sai toimia miehekkeelle vetojuhtana joten sillekin tuli kunnon lenkki :)

Sunnuntaina mentiin Jennin kanssa käymään talvileirillä, Heri matkusti mun jaloissa ja nukkuikin koko matkan. Vielä jokin aika sitten sen mielestä oli tosi vastenmielistä reissata repsikan jaloissa mutta nyt alkaa melkein samantien vetelemään sikeitä.

Hiidenhelmeen päästyämme käytiin ensin syömässä Jennin kanssa ja sitten Cheri käväisi jalostustarkastuksessa. Kuvailin parivaljakkoa ja sen aikaa Heri oli penkissä kiinni, ja nätisti olikin! Se vaan makoili tai istui kaikessa rauhassa, ilmeisesti se on todennut riehumisen turhaksi :) Jalostustarkastuksen jälkeen hilpaistiin totojuoksupaikalle, ja tässäkin Heri sai ootella puussa kiinni kun lupauduin lähtöavustajaksi. Välillä Heri haukkui, erityisesti silloin kun Hexu-veli oli lähtövuorossa ;) Herin ollessa vuorossa se mölysi kuin pikkumarakatti Jarin pidellessä sitä kiinni, pinkoi kuin kärppä mun luo mutta ilmeisesti pieni koko vie osan nopeudesta :) Hauskaa kuitenkin oli, ja tätä voitais kyllä alkaa vaikka reenaamaankin, josko sitten hätyytettäisi mitalisijoja =)

Herin bestis Kipi kävi samaan aikaan korkkaamassa tokon alokasluokan, eipä mennyt huonosti ei, saaliina luokkavoitto ja pisteitä mukavat 188,5!! Jos ei emäntä olisi mokaillut niin pisteitä olisi tullut huomattavasti enemmän. Olemme kateellisia =)