Kävin pitkästä aikaa navetalla reenaamassa, näillä bensanhinnoilla ei vaan tee mieli kovin usein sinne ajella... Oli melkoinen lumipyry ja matkan varralla oli useampikin autokolari, me päästiin onneksi ehjin nahoin perille.

Ensin aloittelin Qiran kanssa, ja koitin olla riehumatta liikaa ettei Heri aloita möykkäkonserttia seinässä ollessaan. Kyllä sillä vähän asiaa oli mutta on edistynyt melkoisesti, kävin palkkaamassa kun oli hiljaa.

Kun oli lopulta Herin vuoro se oli ihan into piukeena, pysyi kuitenkin hyvin mun lähellä eikä lähtenyt ollenkaan omin päin sinkoilemaan :) Ensin vain käppäilin hallilla ja palkkailin Heriä kun se pysyi mun lähettyvillä.

Puomia reenattiin niin että pätkä puomia oli n. 10cm maasta ja siinä makupalajono ja lopussa lätkä jonka päällä enemmän evästä. Hyvin meni vaikka puomi vähän huojuikin kun oli epätasaisella alustalla... Nyt ei Heri enää yrittänyt levitellä jalkojaan niinkuin viime reeneissä.

Putkea otettiin niin että se oli ihan mutkalla ja Heri sinkosi sinne valoa nopeammin :D Innostin sitä vielä kiljumalla ja kun se syöksyi putkesta niin viskasin sille lelun. Heri ei lähtenyt rallattamaan lelun kanssa vaan toi sitä mulle, tässä samalla päästiin sitten leikkimäänkin eli juoksentelin Heriä karkuun ja se juoksi lelun kanssa mua kiinni. Välillä kiskoin köysilelua ja annoin Herin voittaa, ja se oli heti tuomassa sitä takaisin mulle :)

Parit hypyt otettiin, myös tokon alohyppyä. Rengas sujuu jo minikorkeudella aivan loistavasti, täytyy kattoo jos ens kerralla uskaltaisi jo nostaa sen maksikorkeuteen.

Sitten pikkupätkät seuraamista, sivulletuloa, maahanmenoa ja istumista (naksulla).

Ens viikolla mennään taas uudestaan, Jenni tulee mukaan joten tulee paremmin lähdettyä kun ei yksin tarvi reenailla.