Sunnuntaina päästiin taas pitkästä aikaa Piffien reeneihin, alunperin oli suunnitellut että Ilkka lähtisi mukaan mutta en sitten malttanut antaa muiden koulutella Heriä ;)

Ensin otettiin räpellystä, Kati lääppi Herin eikä neitokaisella ollut mitään asiaa vastaan. Sitten napattiin vielä kentän laidalta kaksi miestä räpläämään, hieman Heri jännitti mutta olisivat ukot voineet vähän rempseämminkin Herppaa tutkia eikä niin varovasti :) Otin vielä näyttelyräpläyksen jälkeen tokon alokasluokan luoksepäästävyyden, tätä kun ei olla vielä ikinä otettu. Ekalla kerralla ei pikkuneiti voinut olla paikoillaan kun kiva-Kati tuli kohti, mutta toisella kertaa meni jo paremmin.

Ohitukset sujuivat hyvin niin kauan kunnes Haksu-veli meni ohi, siitäkös soppa syntyi :) Sen jälkeen Heri tuumi että "jaa, ohittavien koirien luo saakin mennä!" ja oli pieni keskustelu aiheesta... Kyllä Heri sitten taas rauhoittui ja istui nätisti vierellä.

Noutoa otettiin viimeisenä, hyvin Herppa ottaa suuhun niin tunnarikapulat kuin oikeat noutokapulatkin, ja tuokin niitä melko hyvin mun luo.

Reenien jälkeen Heri pääsi kannustamaan Qiraa agilitykisoihin, ensin käytiin Herin kanssa kaksin maneesilla ja Heri meni pää viidentenä jalkana ja ovenkarmit kaulassa sisälle... Meinasin jo että pitäisköhän neiti jättää autoon kun on niin kova into päällä, mutta yllätyin iloisesti kun maneesin sisällä Heri kuljeskeli mun vierellä ja tuijotteli silmiin!!? Ja nakkia suuhun :) Otin Herillä parit sivulle tulot, maahanmenon ja pienen paikkamakuun ja istumista. Ja pari kertaa hyppelehdittiin agihyppyjäkin.

Maanantaina mentiin Jennin kanssa reenaamaan navetalle, olis pitänyt tehdä kunnon reenisuunnitelma kun tuli sählättyä sitä sun tätä...

Tokossa otettiin maahanmenoa niin että ensin hetsasin räsylelun kanssa, sitten laitoin lelun piiloon ja annoin käskyn -> Heri meni korvat hörössä maahan jolloin räsy lensi =) Hyvin on pikkulikka tän oppinut, huippua! Sivulletulokin onnistuu jo aika hyvin, saan sen käskyllä lähtemään liikkeelle mutta namilla täytyy vielä ohjata oikeaan paikkaan. Kaukokäskyissä otin seiso-maahan, hienosti pysyy tassut paikallaan. Otin myös paikkamakuuta kun Jenni riekutti Cheriä.

Agilityssä otin hyppyjä neljä peräkkäin, ja Heri menee kuin meneekin ne jo tosi hienosti!! Hypyt on vielä matalalla, n. 30-40 cm kun ei neidillä vielä hyppytekniikkaa ole. Putkeen mennään edelleen lujaa ja kiljun kannustusta kun Hoo on putkessa ja palkaksi lentää räsylelu :) Rengasta koitin ekaa kertaa maksikorkeudella ja: Heri meni sen kuin tyhjää vain! Mini pöytää otettiin myös, Heri kääntyy fiksusti mua kohti pöydällä eli ei ole oppinut suorittamaan sitä niin että loikkaisi pöydälle ja samantien alas, hyvä hyvä.

Alokasluokan luoksepäästävyys otettiin vielä viimeisenä, ja voi että Heri istui niiiiin nätisti mun sivulla ja tuijotti intensiivisesti silmiin =) Ei liikauttanutkaan silmiään kun Jenni tuli kohti, ja istui tosi nätisti paikallaan kun Jenni katsoi hampaat (ja tarkkaan katsoikin). Oon pitänyt tuota pikkuneitiä ihan blondina ja tuuminut että sillä ei hoksottimet pelaa kovin terävästi, vaan että se tykkää mennä sata lasissa kuin päätön kana. Mutta kyllä se vain oppii kaikennäköistä kun sille opettaa :)

Reenien välillä leikittiin räsylelulla, Heri on herttainen kun se juoksentelee mun perään räsy suussa ja tarjoaa sitä kiskottavaksi :)

Reenauksen jälkeen vein likat jäähdyttelylenkille Lihasulaan, otin kamerankin mukaan ja tässä muutama otos:
1425182.jpg
Blondi hyppää =)

1425184.jpg
Heri the Kobra

Ainiin, Heri osaa ottaa kopin kun sille heittää namin 8) Aluksi namit kopsahti aina nokkaan mutta yllättäen Hoo yks päivä nappasi kopin! Eipä ollut mun riemulla siinä rajaa :)


lis. Herin Kipi-bestis mennä töräytti koulutustunnuksen TK1, ja viimeisestä kokeesta pisteitä vaatimattomat 197 :) Siinäpä Herppanokalle tavoitetta...

lis2. unohtui vallan kertoa että otettiin muuriakin ekaa kertaa, ja kun pikkukoiran motto on "korkeelta ja kovaa" niin ekan yrityksen jälkeen muuri oli muutamana palana ympäri hallia :) Noh, ei muuta kuin heti uudestaan ja nyt meni paremmin yli, on siis melkoisen kova neitokainen kun ei ottanut moista nokkiinsa :) Muuria hyppelehdittiin sitten useamman kerran ilman ongelmia.