Olo alkaa olemaan jo kohtuullisen normaali, ainakin jaksaa istua koneen ääressä ja vääntää kurssijuttujen lisäksi hoffilehteä ja vuosikirjaa :)

Nappasin pari kuvaa Herpan nokasta, todistusaineistoa Qira-tyrannin tekosista. Ovat muuten tuon tapahtuneen jälkeen olleet entistä leikkisämpiä?
1368476.jpg1368477.jpg

1368478.jpg
"Ei me mitään olla tapeltu..."

Heri antoi muuten tosi nätisti hoitaa tuota haavaa, se istua nökötti kun tiputtelin puhdistusainetta haavan päälle eikä hievahtanutkaan. Samoin korvien putsaus sujuu hienosti, se on nyt pari päivää rapsutellut ja ravistellut jonkin verran mutta korva näyttää ihan puhtaalta eikä punoita, mikä lie karva siellä ärsyttää. Sisko epäilee Topilla olevan korvapunkkeja, jos niitä löytyy niin täytynee myös Heri kuskata lekuriin.

Heri on oppinut nousemaan maasta istumaan =) Ollaan reenattu tätä ennen ruokaa, en ole ihan varma onko Heri "ärsykekontrollissa" vai ennakoiko se, täytyy joku kerta testata käskysanoja ja katsoa mitä neiti tekee. Heri menee tosi nätisti suoraan maahan, ja peppu pysyy hienosti paikallaan kun se nousee istumaan. Noutoakin otin eilen, vein kapulan parin metrin päähän (Heri odotti hienosti paikallaan) ja palattuani annoin käskyn. Heri haki kapulan :) Otin vielä kapulan pitoa ja edessä istumista kapula suussa (=taisteltiin kapulasta ja ohjasin Heriä istumaan), oli oikein kivaa.

Tampereen näyttely lähestyy, harmittaa kun ei olla päästy reenaamaan lääppimistä ja yleistä siivoa käyttäytymistä mutta mennään ajoissa paikanpäälle niin eiköhän Hermi käyttäydy ihan ikänsä mukaisesti :D

Ainiin, olin eilen remmilenkillä tyttöjen kanssa ihan ihmisten ilmoilla, hienosti käyttäytyivät. Ilmeisesti ovat sitä mieltä että mamma on jo sen verran terve että voineen puolustaa tarpeen vaatiessa itseään. Yksi heiluva mukula aiheutti Herillä parit pöhinät mutta ohi päästiin silti mukavan sivistyneesti. Koiria ei tullut vastaan muuta kuin tien toisella puolella, Heri oli kovasti kiinnostunut mutta kutsuttaessa tuli vierelle tillittämään ja unohti kaverit. Tuntuu siltä että pikkuneiti on rauhoittunut juoksun jälkeen, ehkä jotain aivomassan kasvua on tapahtunut jossain vaiheessa ;) Tokokurssillekin Heri on jo ilmoitettu, ja toivottavasti agilityäkin päästään jatkamaan jossain mukavassa porukassa kun tuo pentuagi parin kerran jälkeen loppuu.