Lauantaina oli taas agiliitoo, ja tällä kertaa olikin jo ihan tosimeininkiä: Herin lisäksi oli paikalla vain Molla-shapendoes ja tällä kertaa mentiikin jo radanpätkää! Esteitä ei ollut peräkkäin kuin kuusi (hyppy-hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy), mutta nepä eivät olleetkaan ihan peräkkäin vaan piti jo vähän yrittää ohjailla koiraa... Ensimmäinen rata meni suorastaan hämmästyttävän hyvin, heti kerralla läpi! Sen jälkeen tulikin vähän töppäilyjä kun en keskittynyt tarpeeksi, sain myös noottia siitä että ohjaan liian kumarassa. Herillä oli loppupalkkana räsylelu jonka kouluttaja heitti ja innokkaasti Heri leikkikin lelulla :) Mulla oli heti ekan radan jälkeen jalat aivan kipeet, joten täytyykin alkaa lenkkeilemään ja nostamaan kuntoa...

Agiliitelyn jälkeen menin käymään Nokian Mustissa&Mirrissä, liikkeen omistaa ex-työkaverini Katja ja päätin mennä Herin kanssa käväisemään. Katjan mies oli myös paikalla, ja Heriä alkuun vähän epäilytti kun oli sen verran iso ihminen kyseessä... Hoo jopa hieman murisi kun mies yritti tehtä tuttavuutta! Melko pian Heri kuitenkin rauhoittui kun otettiin namit avuksi, ja lopulta homma meni niin että iso mies juoksi liikkeessä ja pikkukoira perässä =) Heri jopa lähti etsimään miestä kun päästin sen remmistä irti valjaiden kokeilua varten, eikä neiti meinannut millään tulla mun luokse kun "kiva namusetä" piti löytää... Ostin Herille tarjouksesta toppaloimen, saa sitten ensi talvena pitää vaikka reeneissä päällä niin ei tule vilu :)

Sunnuntaina olikin sitten Piffien ja Kehon yhteisreenit, ja kun kävin noukkimassa Keholaiset ABC:ltä raunioradalle niin ehdin ottamaan Heriä vähän moikkaamaan ihmislaumaa. Heri oli kovin uteliaasti menossa nuuskimaan ihmisiä mutta pikkusen kurkki alta kulmain. Häntä huiskien se ei vieraiden luokse mene, mutta menee kuitenkin oma-aloitteisesti ja uteliaasti, ja yleensä on hyvin rauhassa kun on todennut että ei ihmiset sitä tälläkään kertaa yrittäneet pistää poskeensa. Ja ainahan jollain on namia taskussa :)

Itse reenit meni Herin osalta varsin mallikkaasti, ensimmäinen oli pako ja Hilleri-Heri (Keholaisten antama nimi juontuu Herin naamakuviosta) sinkosi hippulat vinkuen maalimiehen perään:
(kuvat: Siukku)

1441872.jpg1441874.jpg1441875.jpg1441878.jpg1441879.jpg

Toiseen kokeiltiinkin sitten jo reaktioharjoitusta, eli maalimies meni piiloon ja päästin Herin irti ja tarkoitus oli että Heri käyskentelee rauhassa ja kun saa hajun niin lähtee etsimään. Herillä oli oma etsintäsuunnitelma, eli vauhdilla eteen ja onnea :) Maalimies löytyi melko nopeasti, ja tästä harjoituksesta riemastuneena päätin ilmoittaa Herin PPK:n alkeiskurssikarsintaan. Haksu-veli oli myös rauniotreeneissä ja tulee Herin kanssa karsintaan. Saa nähdä mitä sisarukset keksiikään :)

Molemmat maalimiehet olivat muuten aivan vieraita Herille, eikä sillä ollut mitään ongelmia lähteä mun luota, eipä se taakseen vilkuillut kun annoin luvan lähteä etsimään "äijää".

Hauska viikonloppu oli Herin kanssa, ensi lauantaina onkin Kankaanpään näyttely ja sunnuntaina alkaa pentutoko :)