Lauantai 12.4.
Aamulla käytiin kurvaamassa pentuagilityssä, ja nyt ei sitten vauhtia puuttunut!! Tosin emäntä sai noottia siitä että yrittää liikaa rauhoittaa koiraa, heh. Mentiin taas radanpätkää, hyppy-hyppy-putki-hyppy. Kun sain oman koordinaationi kuntoon niin alkoi onnistumisiakin tulla, ja Herillä oli niin hauskaa että :) Oltiin tällä kertaa navetalla, ja paikanpäällä riekkui samaan aikaan kolme muutakin koirakkoa, mutta Heri pysyi taas hyvin mun luona.

Ratakurvailun jälkeen mentiin ihmettelemään pujottelua, siinä oli taas se verkkosysteemi joten jätin lelun pujon loppuun ja vein Herin alkuun. Ekalla kerralla se törmäsi verkkoon, mutta sitten pujottelu sujuikin jo melko mallikkaan näköisesti :)

Seuraavana oli vuorossa rengas, joka oli irtonainen eli ilman kehyksiä. Tätä ois pitänyt kyllä reenata tällä irtorenkaalla heti alusta lähtien, koira oppii paremmin oikean suoritustavan kun ei ole mahdollisuutta mennä kehikosta. Rengas oli siis maassa, ja Heri hoksasi hyvin äkkiä mikä on homman nimi ja sujahteli sukkelaan renkaasta, pääsin siis lähettämäänkin sitä kauempaa :)

Vikana oli pussi jota ei ole otettu pitkään aikaan, alussa kouluttaja piteli pussin suuta vähän auki ja lelu odotti päässä, mutta kun Herillä meni niin hyvin niin melko pian se sai suorittaa esteen ihan "oikeaoppisesti" eikä siinä ollut mitään ongelmia. Pääsin jopa lähettämään Heriä vähän matkan päästä pussiin :)

Agiliitelyn jälkeen kävin syömässä Jennin kanssa kiinalaisessa ja sen jälkeen suunnattiin Kankaanpään näyttelyyn.

Hoffien kehä oli sisällä vaikka ulkona olikin melko kelvollinen ilma, itse näyttelypaikalle mentiin ihme ramppia pitkin alas mutta Heriä ei moinen hirvittänyt :) Urosten arvostelua katsellessa hoksasin että täältähän saa erin saaneet kivan pienen ruusukkeen! Harmittelin siinä jo etukäteen että ei Herppa eriä saa, mutta mami ostaa Herille jostain jonkun ruusukkeen :)

Junnunarttuja oli kolme ja Heri oli ekana, se juoksi tosi nätisti ja oli hienosti paikallaan kun tuomari tuli lääppimään. Myös seisominen sujui yhtä mallikkaasti kuin Tampereella joten olin kovasti tyytyväinen jo siinä vaiheessa typsykkään. Ilo oli melkoinen kun kehäsihteeri antoi mulle vaaleanpunaisen nauhan =) Hekottelin siinä melkoisen tovin kehän laidalla, ja junnunartuissa oli lopulta kaksi erin saanutta ja yksi eh. Heri oli sitten mukavasti ERI2, ja mikäs sen kivempaa kuin heti toisessa näyttelyssä päästä juoksemaan paras narttu kehään ;) Siellä ei (tietenkään) menestystä tullut, mutta kylläpä olikin kiva reissu.

1463808.jpg
Eri-Heri :)

Arvostelu oli melko hassu, jotenkin tuntui että tuomarilta oli sanasto vähän hukassa. Vika lause mm. kuului että: "And very rhytmic steps", mitähän se Heri on kehässä tanssinut ;)

Se oli sellainen näytelmä, seuraavaksi mennäänkin sitten varmaan vasta Tervakoskelle kun neiti pudottaa karvaansa, siellä voikin sitten tulla melkein mitä vaan ja mamman maanpinnalle palautus on taattu :D

Sunnuntaina lähdettiin koirien kanssa loskan keskelle neljäksi tunniksi metsään, käytiin Lihasulassa paistamassa makkarat ja koirilla oli hurjan kivaa. Tästä Heri nauttii luonnollisesti selvästi enemmän kuin esiintymisestä :)