Lauantaina 19.4. olikin sitten Nokialla pentuagilityn vika kerta. Mentiin taas radanpätkää ja itsekseen sai suorittaa pujottelua, pussia ja rengasta.

Rata oli "melko" haastava kiemuroineen, hyppyjä ja kaksi putkea. Naurettiin kouluttajan kanssa että jos kyseessä olisi se seniori koira niin taatusti kävisin tutustumassa rataan, mutta kun kyseessä on pentu niin äh, antaa mennä vaan :) Alkusähellysten jälkeen meni oikein hyvin, ja Heri liiteli vikan esteen hirmuista vauhtia kun heitin räsylelun esteen yli. Putkiin mentiin hienosti enkä mielestäni ollut niin kamalan kumarassa. Tosin Saara on tiukempi koutsi ja puuttuui tarkemmin mun virheisiin ;) Tällä kertaa Saara ei ollut paikalla kouluttelemassa.

Pussi sujui ongelmitta vaikkei kukaan pidellytkään pussin suuta auki, eli vauhdilla kohti pimeyttä käy Hermiitin tie :) Pujottelu onnistuu myös aikas hyvin, siinä on se kanaverkkohomma ja ois kyllä hyvä jos navetalle sain kanssa tän. Tuntuu meinaan olevan Herille se juttu millä oppii pujon. Rengas oli taas ilman kehyksiä, ja Hoo sukelteli melkoisella vauhdilla siitä läpi =)

Jatkokurssi alkaa ilmeisesti ens kuun aikana eteläpuistossa, reenit on keskiviikkosin 20-21 ja samaan aikaan siellä on vain flyball-reenit. Saa nähdä miten neiti toimii ulkona, tuolla Nokialla se ei tosiaankaan kertaakaan karannut multa muiden luo vaikka useampi koirakko touhusikin samaan aikaan ja parilla oli palkkana palloja ja muita kivoja esineitä.

Iltapäivällä käytiin vielä Lempäälässä katsomassa Qiran Säde-tytön luonnetesti, likat ootti autossa joten en päässyt näkemään miten Heri reagoi ampumiseen. Ihan rauahallisia ne oli kun mentiin takaisin joten veikkaanpa ettei mitenkään. Luonnetesti meni ihan kivasti, ja odotankin mielenkiinnolla että koska pääsen Herin kanssa "huvittelemaan". Itselle kun on kiva päästä näkemään kasvattien testit niin mietin josko sitä sitten aikanaan lähtisi Oulun suuntaan Herin kanssa niin Jaana pääsis livenä katsomaan tytön esiintymisen ;)

Se verjijälkikurssi onkin vasta 28.4. eikä ens viikolla niinkuin muistin. Ehdin siis polkemaan vielä parit peltojäljet ennen sitä. Ens viikolla käyn katsomassa missä kunnossa on toi lähipelto, sinne pystyis tekeen melko pitkän jäljen kulmineen päivineen (Qiralle siis, Heri saa mennä vielä suoraa tai serpentiiniä).