Torstai 10.4.
Torstaina reenailtiin Piffeissä, ensin oli pk-ilmoittautuminen joka sujui nyt paremmin kuin viime kerralla, eli Heri kulki melko nätisti mun vierellä eikä riekkunut kahdella jalalla Minnan luo. Sen jälkeen otettiin seuraamista Minnan käskyjen mukaan, kyllähän se Heri siinä vierellä kulki ja katsoi silmiinkin, mutta melko väljää touhu oli. On kyllä vielä sen verran vaiheessa että tuollaisia pitkiä pätkiä ei kyllä kannata ottaa... Sitten maahanmenoa, seiso-maahan menee vielä houkuttelemalla, istu-maahan suullisella käskyllä, ja liikkeestä maahan namilla houkuttelemalla. Ihan vikaksi otettiin vielä tokon luoksepäästävyys, ja tää vaan paranee joka kerta :) Nyt ei Heri tainnut edes kertaakaan vilkaista Minnaa =)

Perjantai 11.4.
Reenailtiin Jennin kanssa navetalla, käytin alussa tilaisuuden hyväksi ja päästin Herin irti riekkumaan, koitin että sinkoaako Cherin ja Jennin luo vai pysyykö mun luona... Ja pikkuneiti pysyi mun luona! Kerran meinas lähteä mutta kääntyi samantien takaisin kun huusin. Cheri siis reenaili omiaan ja me Herin kanssa omia juttuja, hienosti pikkuneiti keskittyi muhun eikä halunnut kaverin kanssa leikkimään =)

Ensin otin hyppyjä, ne oli jotain 40cm korkeita. Herillä alkaa selvästi hyppytekniikka jo parantumaan, tosin välillä loikataan kuin sammakko kaikki jalat suorina ja päädytään onnekkaasti esteen toiselle puolelle... Sain jopa otettua pientä ohjausreeniä, eli hypyt oli miten sattui ja ohjasin sitä minne sattui ;) Ens kerralla voiskin jo videoita, tarvii kattoo oonko yhtään ryhdikkäämmin vai leikinkö vieläkin luolamies-naista.

Rengas sujui kohtuuhyvin, ekalla kerralla tosin hyppäsi ylöspäin eli kolautti selän renkaaseen, sen jälkeen hoksasin ottaa läpyskän käyttöön joten Herikin sujahti hienosti (maksi)renkaasta läpi.

Puomin alastuloa otettiin niin että laitoin puominpätkän minipöydältä alas, ja kontaktin jälkeen namiläiskän. Herppa oli aivan tohkeissaan ja loikkas pöydälle ja ois jatkanut samantien matkaa puomille. Mää vähän huomautin asiasta ja nostin sen pois puomilta, sen jälkeen neiti pyysi kauniisti luvan esteen suorittamiseen. Itse kontaktiharjoitus sujui aivan loistavasti, Herin jalat pysyi hyvin puomilla ja kun se oli evästänyt herkut namilätkältä se jäi seisomaan kontaktille (takajalat kontaktilla, etujalat maassa) ja tuijotti mua ja odotti namia :) Sillä oli niin herttainen ilme kun se niska vinossa tuijotteli mua.

A-estettä otettiin pitkästä aikaa, ensin yritin houkutella Heriä lelulla kiipeämään (kun kerran metsässä sujuu kiville kiipeily niin miksei tääkin?) mutta pikkuneiti ei halunnut. Sitten otin sitä pannasta kiinni ja kiivettiin yhdessä, Herillä ei vauhtia ollut joten se "kynsi" itsensä ylös. Pari kertaa meni kynsimällä, sitten se sai jo vähän ideasta kiinni ja neljäs kerta olikin jo melkein täydellinen suoritus!! Heri vaan hämääntyi kun ylhäällä tulikin heti alamäki vastaan mutta sitä seuraavat pari kertaa oli jo ihan oikeaoppisia suorituksia =) =) =) =) Alastulo on tosi hyvin hanskassa, tätä kun on pentuna harjoiteltu. Kerran Heri jopa peruutti alastulokontaktilla ylössepäin kun kaivoin namia :)

Pujottelua reenasin naksulla, ja mulla meinas suu loksahtaa auki kun mulla oli naksu ja nami kädessä ja pohdin että mitenköhän aloittais, ja Heri menee kaikessa rauhassa OIKEAAN VÄLIIN aloittamaan pujottelua!! Ihme kyllä olin kartalla ja hoksasin naksauttaa, tätä siis tehtiin jokunen tovi. Jossain vaiheessa Heri keksi että se odottaa lupaa suorittamiseen, joten sanoin "pujo", Heri meni ekaan väliin -> naks ja nami :) Näin olin reenin suunnitellut mutta luulin että joutuisin houkuttelemaan Heriä ja vääntään rautalankaa.

Loppuun vielä sitten hurjat leikkisessiot, juoksentelin Heriä karkuun ja Heri kirmas mun perässä lelu suussa ja piti melkoista mölyä :)

Ainiin, se unohtui kertoa että kun Jenni kävi vaihtamassa Cherin Bellaan niin Heri karkas Bellan luo. Karjasin Herille mutta kun pikkuneiti ei ottanut kuuleviin korviinsa niin menin ja hain sen niska-persotteella (kirjaimellisesti) pois. Heri oli moisesta hieman hämillään ja melkoisen nöyränä, joten heti perään kehuin sitä ja leikittiin hetken aikaa. En tiedä oliko tuossa järkeä vai ei, mutta tuntui siltä että Heri hoksasi että kyllä tuo mammakin näköjään osaa suuttua... ;)

Illalla mentiin sitten esineruutuilemaan, ja tää levis vähän käteen... Samalla kun tultiin esineruutuun niin Taina meni tekemään pojille tarkkuusruutua, joten Heri oli heti tikkana että "haa, hakuilua!!": Odotin että Taina tuli takasin mutta Herillä oli jo hakumoodi päällä, Hannele kävi viemässä esineen ruutuun ja Heri lähti tosi vauhdilla, ei kuitenkaan noteerannut ollenkaan esinettä vaikka käveli ylikin, kulki vain nokka pystyssä ruudussa. Sain sen kyllä sitten lopulta tuomaan esineen mutta aika pieleen reeni meni. Olin varannut namipurkkeja hakua varten mutta tuumin että se saa nyt jäädä väliin.

Täytyy esineruutua reenata nyt ilman häiriöitä, ja kun seuraavan kerran mennään porukalla niin täytyy miettiä tarkkaan miten reeni tehdään. Kannattaako esim. jonkun muun pitää Heriä ja mää vien itse esineen ruutuun? Kotona täytyy myös reenata, voisin naksulla koittaa mitä Heri tekee jos vaan levittää esineitä lattialle...