Sunnuntaina ennen Sarin tokoryhmää sain inspiraation tehdä jäljen Herille läheiselle pellolle, kävin katsomassa missä kunnossa se on ja totesin että vallan mainiossa jäljestykseen. En muistanut laskea askelia mutta melko pitkä jälki oli, ei ihan suora vaan hieman serpentiini.

Heri oli niiiin intopiukeella kun otin sen autosta, mietin että tuleekohan tästä yhtään mitään... Se kiskoi hulluna kun käveltiin lähtömerkkiä kohti, ja istutin sitä jäljen alussa varmaan viisi minuuttia että varmasti on rauhallinen ennenkuin päästän sen hommiin. Vaadin siltä myös katsekontaktia ja palkkasin siitä. Ilmeisesti tuo rauhoittuminen auttoi koska Heri ajoi jäljen tosi nätisti! Pari kertaa nosti pään vilkaistaakseen taakseen (?), ja ihan viime metreillä meinasi kiristää vauhtia mutta muuten oli oikein tarkkaa jäljestystä nokka maassa :) Kunnianhimoinen tavoite seuraavalle (vapaa)viikolle onkin tehdä jälki joka päivä! Herille ois uudet hienot jälkivaljaatkin (tosin Qiran valjaat menee sille ihan mainiosti), pitäis saada aikaiseksi hakea ne.

Pentutokossa oli aiheina ohitusharjoitus (meni yllättävän hyvin, Heri jopa piti kontaktia koko ajan!), maahanmeno (seisomasta, Heri sai toimia mallikoirana), sivulletulo (pitäis jo saada käsimerkkiä pois...) ja luoksetuloleikki. Toi leikki oli Herin mielestä oikein kiva, siinä siis juostiin kouluttajan ja omistajan välillä. Sari otti namipurkin ja lähti kävelemään poispäin, Heri oli heti tohkeissaan kahdella jalalla ja kun päästin irti niin sinkosi Sarin luo :) Noloa oli että Heri ei meinannut lähteä takaisin mun luo =)

Illalla mentiin taas Siivikkalaan yöksi, ja maanantai-aamuna Heri rähjäsi naapurin kultsulle kun kävin aamulenkillä... Sillä on taas joku ihme mörkövaihe, toiset koirat vaan on punainen vaate sille. Onneks mulla oli vaan Heri narun päässä, jos ois ollut Qirakin niin pulassa oisin ollut :) Tosin Qira ei nykyään lähde noihin Herin pöhköilyihin niin helposti mukaan, ja sillon kun mulla on molemmat niin oon huomattavasti tarkempi ulkoillessa. Ja kun saan otettua Herin kunnolla hallintaan niin se on hiljaa, nyt se vaan puokkoili päättömästi ja pöhki samalla.