Maanantain sää ei suosinut jäljestämistä, joten oli pakko odottaa tiistaihin.

Ajelin läheiselle pellolle, ja koska tilaa oli tein Herille parinsadan askeleen pituisen jäljen. Jälki sai muhia vähän aikaa kun sen jälkeen tein vielä Qiralle kolme jälkeä. Jäljelle meno oli taas melko kaoottista, ja ennen lähetystä odotin pitkän tovin että Heri rauhoittui. Jo uusien valjaiden päälle saaminen oli melko työlästä =)

Kun lopulta annoin Herille luvan lähteä jäljestämään, se lähtikin todella nätisti!! Jäljen ajo sujui viime kertaa paremmin, nyt oli liinakin enimmäkseen löysällä. Pari spurttia se meinasi ottaa mutta kun nyppäsin hihnasta se taas rauhoittui. Pari kertaa jälki meinasi hukkua (oli taas serpentiiniä), mutta Heri jäljen ilman apuja.

Olin oikein tyytyväinen pikkukoiran suoritukseen, ja Heri oli sitä mieltä että jälki olisi voinut olla pidempikin, se meinaan riekkui remmissä ihan hulluna kun vein sitä autolle :) Jäljestelyjen jälkeen mentiin Niihamaan lenkille, ja sitä ennen Heri pääsi uimaan. Se meinasi tehdä ihan kunnon uimalenkin, se meinaan bongasi pari sorsaa ja lähti niiden perään =) Onneksi kääntyi ilman huhuiluja takaisin... Melkoinen vesipeto.