On pitänyt kiirettä hoffilehden väsäämisen kanssa, joten en ole ehtinyt päivittämään blogia (seliseli :) ).

Ihan ensimmäiseksi se tärkein, eli PIKKU HOO täytti tasan vuoden! Siinä riittääkin ihmettelemistä, miten ihmeessä aika on mennyt näin äkkiä eikä mitään ole saatu aikaiseksi.
1567201.jpg

Paljon on tehty juttuja mutta eri asia on mitä neiti oikeasti osaa ;) Joitain sanoja ymmärretään (ainakin joskus), eli istu, maahan, seuraa, odota, hop, tänne. Neiti osaa hienosti odottaa ruokaa, lupaa tulla autosta, etsiä äijiä niin raunioilta kuin metsästäkin, käyttää nokkaa jäljestykseen, kiusata Qiraa, uida... Välillä lenkillä menee nätisti ihmisten ohi, välillä olisi pakko päästä katsomaan (en ole päässyt perille että hyvällä vai pahalla), rullaluistelijat ovat erinomaisen mielenkiintoisia, kivempia kuin pyöräilijät. Lapsille pitää haukkua aina ja jokapaikassa, samoin toisille koirille voi usein ilmaista mielipiteensä maailman asioista. Mamman kanssa ei ole ongelmia, eikä muunkaan "perheen".

Viikon aikana on tehty jotain pientä, la-su oltiin mökillä Ylistarossa ja Hoo sai temmelää pihassa sydämenstä kyllyydestä niin että lopulta oli puhti pois (ihme ja kumma!)

 1567223.jpg

Kuten kuvasta näkyy, hoffijuniori on tällä hetkellä karvaton ja mallia Kojootti :) Yksi jälkikin tehtiin nurmikolle marjapensaiden keskelle, meni melko hyvin mutta saisi tehtä tarkemmin töitä ja napata joka namin...

Mökkeilyn jälkeen Heri pääsi pesulle ja tuoksuu itseasiassa vieläkin melko hyvälle. Madotus hoidettiin myös alta pois. Raunioreeneissä keskiviikkona oli reaktioharjoitus, ja se meni meidän osalta oikein hyvin. Kaarina-kouluttaja totesi että Heri tietää mitä se tekee ja sillä on motivaatiota siihen tekemiseen =)

Sunnuntaina otin Herillä Qiran reeneissä ohjattua kupeilla ekaa kertaa, hienosti pikkulikka seisoi merkin takana ja odotti lupaa, käsimerkit on luonnollisesti vielä melko hukassa eikä se osannut kuin vasta viidennellä-kuudennella kerralla lähteä kupille. Täytyy koittaa reenata vaikka heittelemällä nameja vasemmalle ja oikealle.

Seuraamista otettiin myös, ja saatiin Merjalta kehuja :) Vaikka se onkin vielä tässä vaiheessa enemmänkin liikkeellelähtöä vain. Sivulletulo onkin sitten hakusessa, kuten pelkäsin niin Heri on jäänyt kiinni namiin (tai jättänyt mut kiinni siihen...) eikä oikeasti osaa tätä liikettä. Nyt täytyy ottaa tehoreeni ja koittaa vaikka naksulla laatikkoleikkiä. Jotenkin toi tokottelu on mulla nyt solmussa pääkopassa, en oikein tiedä mitä tekisin tai miten. Tuntuu niin vaikealta aloittaa mitään, rauniot ja agility on niin paljon helpompia mutta tää toko tuottaa harmaita hiuksia...

Eipä kai sitten muuta, hiljaa hyvää tulee vai miten se menikään :)