Tiistaina aamupäivällä suunnattiin tyttöjen kanssa Niihamaan reenaamaan, oli mukavan lämmin ilma mutta se ei Heriä hidastanut :)

Olin saanut Merjalta (kiitos!) ajattelemisen aihetta viime sunnuntaina tuohon Herin sivullaoloon / seuraamiseen, ja kotona sitten kokeilin ennen ruoan antamista "sivu"-käskyä asettumalla eri paikkoihin. Ja hops, pikkukoira hakeutui oikeaan paikkaan =) Tästä siis innostuneena tein Niihamassa niin, että laitoin ruokapurkin maahan, siihen yhden namin, ja menin n. askeleen päähän kupista ja sanoin Herille "sivu". Kun se oli oikeassa kohdassa, naksautin ja vapautin kupille. Harjoitus onnistui paremmin kuin olin odottanut, ja välillä palkkasin Heriä suoraan.

Otettiin myös paikallaoloa agihypyn edessä, onnistui varsin mainiosti (vaikka oli vaikea reeni kun kuvasin Heriä samalla eli menin esteen taakse kyykkyyn). Otin myös luoksetuloa ja paikallaoloa, eli n. 6 paikallaoloharjoitusta ja yksi luoksetulo. Pystyin jättämään Herin jo n. viiden metrin päähän eikä se yrittänyt kertaakaan lähteä :) Luoksetulo oli nopea, mutta asento edessä vielä epävarma joten tätäkin reenattiin hiukan.

Metallinoudosta Heri innostui aivan täysin, tuo sen kauheella vauhdilla takaisin ja mun kohdalla ärjyy pelottavasti ;) Naksuttelin sitten vielä maahanmenosta, ja lopuksi leikittiin pallon kanssa. Heri tuo pallon tosi nätisti (vauhdilla) takaisin, joten luulis että se esineruutukin alkaa jossain vaiheessa sujumaan...

Pikkulikka veti itsensä ihan piippuun joten piti vielä käydä pienellä uimareissulla ja sen jälkeen mentiin metsään kuivattelemaan.