Keskiviikkona tuttuun tapaan agireenit, menin ajoissa paikalle ja otin Herin kanssa pienet tottisreenit kun neiti on niin kovin vilkkaalla tuulella.

Seuraamisessa koitin oikealle käännöstä, sujuu happy0024.gif Otin myös paikallaistumista ja luoksetulon sinne väliin, nyt pääsin jo lähes viiteentoista metriin ja typsykkä odottaa hienosti. Luoksetulo oli nopea, istuu eteen mutta vähän vinoon ja liian taakse. Parempi tämäkin kuin että törmäisi, täytyy taas ottaa niitä Piian rättireenejä niin saan sitä lähemmäksi.

Liikkeestä maahanmeno sujuu jotenkuten, hyvää on se että menee suoraan eikä lonkka-asentoon, huonoa se että joudun hidastamaan kunnolla vauhtia eikä meinaa heti ekasta käskystä mennä alas. Mutta kyllä se tästä, sata toistoa lisää niin eiköhän ala sujumaan.

Agireenit sujui kohtuullisesti, Herillä oli selvästi liikaa virtaa ja se olis halunnut mennä nopeammin kuin mitä emäntä ohjaa... Tänään kokeiltiin pujottelussa takaaleikkausta ja avot kun suju hienosti!! Typsykkä pujottelee jo lähes kuin ammattilainen
happy0024.gif Tällä hetkellä tuntuu siltä että Heri omaksuu asioita nopeammin kuin aiemmin ja oppii ja hoksaa, en tiedä onko vaan kuvitelmaa vai ei. Täytyy käytää tää aika hyväksi ja reenata takapihalla, otin siellä yks päivä taas alohyppyä ja aika makeesti Heri seisoo paikallaan vaikka itse hillun esteen toisella puolella. Loppuun vielä Birgitta Kaikkosen ottama kuva karvattomasta pikkulinnusta happy0035.gif

1858995.jpg