MItähän kaikkee sitä on tullut taas tehtyä? Torstaina oli ainakin agireenit, kouluttajat ei päässeet paikalle joten paikallesaapuneet touhuilivat itsekseen. Otin Herillä hypylle lähetystä + odottamista, putkeen lähetystä (nyt muuten onnistui tosi hyvin!), A-estettä ja pujottelua. Pujottelussa ei ollut kanaverkkoa, Heri lähti oikein mutta sen jälkeen katosi ajatus... Eli lisää kanaverkkotreeniä.

Perjantaina tottisteltiin taas Merjan & Keijon kanssa, otin Herillä ruutua niin että lähettelin kahteen ruutuun (toisesta toiseen). Merja oli laittamassa herkkuja toiseen ruutuun joten toinen ruutu oli kerran tyhjä, jolloin hilpasin Herin perään palkkaamaan se ja sain sen seisahtumaankin :)

Kysyin Merjalta vinkkejä noutoreeniin, ja saatiinkin hyvälle alulle tää homma. Kouluttelu jatkuu iltaisin kotona.

Lauantaina käytiin katsomassa Cherin luonnetesti ja asioitiin kaupungilla, joten koirilla oli vähän tylsä päivä. Sunnuntaina Heri pääsi osallistumaan Qiran tottisreeneihin kun paikalla ei ollut kuin kolme koiraa. Otettiin ensin luoksetuloa, eka olikin tosi hieno! Ja pystyn jättämään Herin jo melko kauas. Tokalla vähän jarrutti tullessaan, ja Piia halusi lisää vauhtia. Otettiin sitten vauhtireeniä lyhyeltä matkalta, lisäksi myös patukalla hetsausta ja istumista -> patukka esiin. Oli muuten vaikeeta, mutta kun Piia näytti Herillä mitää ajaa takaa niin Hoo toimi kuin ajatus! Ja taisteli hienosti vieraan kanssa :)

Luoksetulon jälkeen otettiin liikkeestä maahanmeno, ihan ok mutta saisi mennä suorilta jaloilta eikä omituisesti valumalla... tähän saatiin jumppatreenivinkki: kyynärpäät alas - ylös - kyynärpäät alas - ylös... Eli tämä tekniikka ensin kuntoon ja sitten vasta liikkeestä maahanmenoa. Täytyy muuten paikallaoloissakin ottaa maahanmeno seisomisesta.

Otettiin vielä luoksetuloa uudestaan, koitin nyt pysäyttää Heriä käsimerkillä seisomaan. Pysähtyihän se, maahan :) Kun otettiin pallot peliin niin johan alkoi pelittämään! Sain Herille aika mainioita suorituksia joissa se pysähtyi hiekka pöllyten.

Sunnuntaina mentiin sitten Siivikkalaan, ja maanantai-aamuna kävin tyttöjen kanssa remmilenkillä. Vastaan tuli pari pyörää ja yksi koira (naapurin belgi jonka omistaja jäi tapittamaan niille jalansijoilleen ja selitti koiralleen että "Kato kun menee nätisti ohi"; just joo, Qiralla kaunis pepsodenthymy päällä ja Herin naama kiinni nappulassa... Heri oli jotenkin oudon vaisu (eli kiltti), ja ajoittain kulki jopa vetämättä!! Kun sitten kotona kurkkasin hännän alle niin näyttäisi siltä että juoksut olisivat vihdoin alkamassa... Harmi sinänsä, tulee pitkä tauko reeneihin. Ensi kuussa olisi myös se joukkokuvaus, täytyy miettiä että voinko mennä sinne Herin kanssa vai en. Silmät nyt ainakin tutkitaan sitten siellä.

Auton osasta ei ole vieläkään kuulunut mitään, tavallaan tähän autottomuuteen alkaa tottumaan mutta kyllä elämä helpompaa auton kanssa on!