Sunnuntain tokoilut jäi väliin kun hakureenit alkoi jo kahdeltatoista. Sinänsä harmi kun ensi sunnuntaina ollaan messarissa ja sitten onkin jo joululoman aika.

Herillä otettiin neljä maalimiestä hajuhakuina, ihan ok suoritukset, ohessa Kaarinan kommentit:
Heri: en nähnyt kuin kaksi ekaa mm:stä, kun piti hakea Hiski. Ottaa tosi hyvin ja kaukaa hajun, helppo koira lukea.  Ei aina lähde sinne, minne lähetetään, vaan tekee omia kuvioita, eli suoria pistoja pitäisi vahvistaa. Hajunhaku vielä Herille outo, mutta sitä kannattanee jatkaa sitkeästi. Puolipako voisi olla myös Herille hyvä pistojen vahvistamiseen. Rullatreenejä erikseen.

Tuo "ei aina lähde sinne minne lähetetään" kertoo Herin "MääItte!" luonteesta happy0053.gif Kolmannella molarilla se vaan oli päättänyt että vasemmalla on jotain; kun lähetin sen niin se kiersi sitä kautta pikaisesti ja lähes samantien meni kuitenkin maalimiehelle... Toisaalta itsenäisyys on hyvä, eikä Heri ole vielä kertaakaan karannut maalimiehelle vaikka olisikin ollut useampi samaan aikaan. Mutta suorempia pistoja siis, täytynee hajunhakuharjoituksissa lähettää lähempää ja varmaan käydä vähän lähempänä molaria.

Maanantaina olikin sitten jännät paikat kun Heri ja velipoika Haksu kävivät lonkkakuvissa!! Oltiin ajoissa paikalla eli 16.30, odoteltiin siinä vähän aikaa (Hoot leikkien odotushuoneessa...) kunnes lapsukaiset saivat rauhoitteen ja olivatkin melko pian unten mailla. Aika kauan siinä jouduttiin odottelemaan, puoli kuuden jälkeen päästiin katsomaan kuvia. Omaan silmään ne näytti ihan virheettömiltä winking.gif Eläinlääkärin mukaan "ihan hyvät", voivat olla jopa Aat. Mutta odotellaan Kennelliiton tuomiota. Kyynäret myös ok, samoin Herin selkä. Nyt saa sitten ihan luvalla riehua ja loikkia!

Juuri kun oltiin saatu koirat autoon ja kaivoin kännykkää että saa ilmoittaa uutiset Jaanalle, tuli viesti missä luki "No?!"
happy0053.gif Soitin sitten samantien Jaanalle joka oli kärsivällisesti odotellut kuuteen asti mutta sitten ei enää kestänyt. Saa nähdä kauanko kestää saada tulokset Kennelliitosta, eläinlääkäri puhui kahdesta viikosta mutta esim. Kipin tuloksia on odoteltu jo kuukauden verran.

Heri pääsi kunnon tassutrimmiin kotona, leikkasin sen kynnet ja vedin trimmerillä tassunpohjista karvat. Tuossa jaloissa se pikkukoira vieläkin vetelee sikeitä happy0024.gif