PPK:n pikareenit, piti siis olla ihan vaan nopsat reenilöt mutta aikaa vierähti kuitenkin nelisen tuntia 

Aloiteltiin tottiksella, otettiin vain henkilöryhmää. Heri ei ollut ihan kärryllä siitä mitä tehtiin, eikä virkeää koiraa kannatakaan ottaa välttämättä suoraan autosta... Kontakti katoili vähän väliä, mutta sen pätkän mitä Heri seuras oli hyvää. Ja hyvää oli myös ettei Heri noteerannut mitenkään ihmisiä. Saatiin tehtyä kunnon kuviotkin kun meitä oli viisi reenaamassa. Otin vielä Herille luoksetulon, mutta lähdin ahnehtimaan liikaa ja Heri karkasi perään. Otin siis pk-luoksetulon mitä ei oo varmaan ikuisuuksiin otettu... Vein Herin takaisin ja jäin lähemmäksi, tuli ihan ok ja hyvään paikkaan, palkkasin räsylelulla.

Kun koko porukka oli saanut henkilöryhmän kierrettyä ammuskeltiin koirille pari kertaa. Heri ei noteerannut tällä kertaa ampumista mitenkään, hyvä hyvä. Käskin sen ekan laukauksen jälkeen maahan jossa se makoilikin kahden paukun aikana. Tätä vois alkaa myös ottamaan esim. seuraamisen aikana.

Sitten esineruutuun; oli kapea kaistale, pituutta varmaan sen 50m. Herilla 2 esinettä valmiina. Tein esineruutu-valmistelut eli avasin ruokapurkin ja näytin sen Herille, sitten laitoin sen mun taakse. Herille "Hakee!" - käsky ja pikkukoira miljoonaa ruutuun Hymy Pysyi aika hyvin ruudussa ja teki hommia hienosti. Molemmat esineet löytyi melko nopsaan ja Heri toi ne hyvin. Nyt kun tää näköjään sujuu jo näinkin hyvin vois kotosalla alkaa reenaamaan sitä luovutusta.

Loppuun otettiin vielä rulla-ilmaisureenit, eka oli ok (tosin annoin melko voimakkaan "TUO!" käskyn johon Heri vastasi kiroilemalla), tokalla oli hämminkiä eli ei ois millään suostunut ottamaan rullaa ja tuomaan mun luo, mikä on sinänsä ihan ok että viihtyy molarin luona... Otettiin tähän vielä paikkausreeni mikä menikin ok.