Käytiin päivällä tyttöjen kanssa tunnin vetolenkillä jäällä (tai siis Heri veti, Qira ilkkui vieressä Hymy ), ja sen jälkeen suunnattiin vielä Niihamaan agilityä katsomaan. Innostuin Herilläkin lämmittelyhyppyjä ottamaan kun siinä ei kukaan sillä hetkellä ollut, ja mukavasti Heri loikki erilaisia kuvioita ja pysyi ihan hyvin hanskassa! Tuli pieni kipinä että jos sittenkin pian päästäisiin kilpailemaan... Täytyis pihaan yrittää saada mahtumaan pujottelukepit niin asia voisi edistyä hyvinkin.

Katselin siinä kolmosluokan koirakoita ja kyllä ne vaan oli hyviä! Tosin radassa oli yksi kohta minkä olisin ohjannut erilailla kuin suurin osa ihmisistä, ja siitä tuli mieleen että ois kyllä hyvä opettaa Herille pujottelu niin että se menee sen alusta lopuun vaikka olisi missä ja seisoisin päälläni.

Otin Herillä myös aikani kuluksi vähän tottista, paikkamakuun (1min ilman palkkaa / suullista kehua) remminmitan päässä mikä sujui hienosti vaikka ympärillä juoksi koiria ja vieressä oli agirata.

Luoksetulossa oli taas hidastelua lopussa, tätä täytyy ottaa varmaan taas patukalla? Kokeilin huvikseni myös avoimen luokan luoksetuloa käsimerkillä ja voi veljet mikä pysähdys!! Eli ei me kyllä sinne alokkaaseen kauaksi aikaa jäädä kun tää on jo hanskassa

Liikkeestä maahanmeno oli ok, seisominen on vielä vähän nihkeetä eli ottaa askelia.

Loppuajan reenattiin sivulla istumista ja katsekontaktia, hyvin sujui Hymy Harmillinen tapaus vain sattui kun yksi agiohjaaja käveli ohi kahden koiran kanssa, ja toinen niistä änkesi Herin luo... Heri nousi ylös nuuskimaan tätä koiraa ja seuraavaksi jo rähähtikin sille Otsan rypistys Perhana. Omistaja onneksi pyysi anteeksi, oli vain tuijotellut rataa eikä ollut huomannut meitä. Ja mun ois pitänyt älytä pikapikaa peruuttaa paikalta pois. Loppuajan Heri oli kyllä ihan nätisti, ja vaikka ohi meni haukkuvia tai riehuvia koiria niin ei se ollut moksiskaan. Mutta iholle ei ilmeisesti sovi änkeä.