Perjantaina oli taas vaihteeksi 13.päivä mutta onneksi ei sattunut mitään isompaa (eikä pienempääkään) haveria. Tosin itse alan olla vähän flunssan tai jonkun muun kourissa kun olo ei ole kovin kehuttava, mutta Herinhän on päästävä reeneihin joten omasta olosta viis Silmänisku

Videokamera oli mukana agireeneissä mutta niitä (sensuroitu) pätkiä ei myöskään saada näkyville (sensuroitu). Harjoiteltiin ohjaamista "peruuttamalla", ja Herppa oli aluksi melkoisen pihalla kun oon ihan väärinpäin mutta käännökset kyllä sujui esteen jälkeen varsin mallikkaasti. Pujottelua otettiin yksittäin, ja parin kierroksen jälkeen vähennettiin kanaverkkoja ja Herihän jatkoi pujottelua. Onnistuin kuitenkin sössimään tän kun vaadin vähän liikaa, ois pitänyt lopettaa siihen kun meni tosi hyvin... Täytyy koittaa ens viikolla ehtiä aamusella navetalle reenaamaan edes kertaalleen.

Lauantaina oli vuorossa hakuilua, ja vaikka ensin ajattelin että en jaksa mennä niin tuli kuitenkin pakattua tamineet kun Kaarina suostutteli lähtemään... Mukana reeneissä olivat meinaan Nuutiset joista "Reese" on ihan oikea pk-tuomari. Herillä kolme maalimiestä, vasurissa (josta kävi pieni tuuli) hajunhaut ja maalimiehet peitettyinä, oikealle haamu.

Ekasta sai ihan mukavasti hajun, ja lähetin Herin matkaan. Sieltä valkoisen lakanan alta molari löytyikin hyvin pian Hymy Sitten oikealle jossa haamu heilui, jouduin kyllä odottamaan melkoisen tovin ennenkuin sain lähetettyä Herin kun halusin sille kunnon lähetysasennon... Heri joutui hakemaan molaria jonkin aikaa, molarilla kun oli lakana päällä ja oli kaikenlisäksi ojassa piilossa. Löytyihän sekin sitten lopulta.

Vika vasuriin, hajunhakuna ja molari oli maastoverkolla peitetyssä kompostihäkissä. Heri ei oikein suostunut lähtemään hajunhakuun vaan tarjosi taas sitä sivulletuloa joten ei muuta kuin hommiin. Heri löysi molarin melkein heti, mutta piilo aiheutti vähän ongelmia kun Herillä ei ole tapana sikailla ja nytkin se yritti hyvin varovasti löytää sisäänpääsyä häkkiin Hymy

Ihan onnistuneet reenit, meni paljon paremmin kuin viimeksi. Ei saatu isompia kommentteja, miinusta oli mun lähettäminen eli pitäis toimia suoraviivaisemmin eikä etsiä niitä helppoja reittejä. Herin lähetykset sai kehuja, lähetin kuulemma juuri oikeaan aikaan.

Pari hyvää vinkkiä saatiin tuleviin reeneihin Nuutisilta, ja pääpaino oli hallinnalla / tottiksella. Eli sitä tottista voi ottaa myös hakureeneissä, tyyliin luoksetulo josta sitten palkaksi lähetys maalimiehelle.