Keskiviikkona haahuiltiin haun merkeissä, ajattelin nyt sitten kokeilla ihan vaan suoraan keskilinjalta lähetystä, eka maalimies oikeella aika kaukana. Oli mennyt tien kautta ettei Hoo vain jäljestäisi. Jo lähettäessä Heri oli menossa keskilinjaa pitkin, ja ensin se lähtikin suoraan mutta kaarsi sitten vasuriin... kutsuin luokse, uusi lähetys ja sama juttu Huuto Menin aina uuden lähetyksen jälkeen eteenpäin, ja lopulta näytti että Heri lähtee suoraan. Mutta se bongasikin maalimiehen jäljen ja veti takajälkeä suoraan tielle Yllättynyt Vihdoin ja viimein sain Herin lähetettyä kunnolla ja löytyihän se maalimies, prkl.

Toinen mm oli onneksi sovittu lähemmäksi, ja tää oli melkein nappisuoritus. Janne tais olla kokonaan lakanan alla, Heri meni maahan siihen viereen ja sai sitten eväät Hymy Onneksi tää edes onnistui. Enempää ei otettu kun meitä oli niin paljon paikalla ja reenit alkoi viideltä joten piti ehtiä reenaan kaikki ennen pimeetä. Tosin vika koira joutui aika hämärässä työskentelemään ja oli muuten vaikeeta löytää piilolle...

Reenien jälkeen otin Herillä vielä tunnarin, sain tähän ohjeet Merjalta ja olin itseasiassa ajatellut itsekin aloittaa samallalailla. Eli kapuloita leväälleen maahan, nameja sekaan ja vien Herin narussa syömään namit. Heri kun on sellanen silppuri etten voi aloittaa tunnaria samalla tavalla kuin Qiran kanssa, katsotaan miten tää lähtee käyntiin.