Sunnuntaina oli vielä Piffien metsäreenit, muut jäljesti (tein Tinkalle jäljen) ja otti esineruutua, otin lopuksi Herille rullareenin.

Maalimiehiä oli kolme (Kati oli kaksi kertaa) joista yksi vähän vieraampi. Oli kyllä varsin onnistunut reeni!! Mutta nyt olikin mulla ajatus mukana ja kunnon selvityksen maalimiehille miten toimia Ekat kolme oli näkyvillä, ja sillä välin kun Heri evästi kolmannelle molarilla niin Kati meni valmiiksi piiloon. Otin vähän riskillä, ja Jennikin taisi olla vähän skeptinen onnistumisen suhteen Ajattelin että jos tää nyt menee pieleen niin täytyy ottaa vielä yksi paikkausreeni. Kesti tovin ennenkuin sain lähetettyä Herin, päätin keskittyä kunnolla ja odotin että Heri katsoo kunnolla lähetyssuuntaan. Sitten käskyllä "ukko" matkaan ja Herihän ampui suoraan metsään. Kati löytyi nopsaan (oli aika lähellä ison kiven takana), pientä hämminkiä oli rullan kanssa mutta kun hihkasin Katille ettei tee mitään niin Hoo lähti tuomaan rullaa.

Kun mm on näkyvillä, ja Heri näkee mut niin rullan haussa ei ole mitään ongelmaa. Mutta kun mm on vähän piilossa niin jostain syystä Hoo ei oikein hoksaa lähteä tuomaan sitä rullaa? Harjoituksen puuteta ehkä mutta hassua siltikin. Seuraavissa reeneissä vois ottaa 4-6 molaria joista muutama enempi vähempi piilossa (lakanan alla / puun takana).

Ja käsineet täytyy muistaa ottaa mukaan, näytölle on turha yrittää lähtee Heri-ohjuksen perään kun liina polttais taatusti kädet