Tiistaina päästiin korkkaamaan jälkikausi kun käytiin reenaamassa Jennin kanssa Tullin nurmikolla. Tein molemmille tytöille kohtuu pitkät jäljet, Herille namia suurimmalle osalle mutta pätkiä ilmankin. Paikalla kävi ajoittain melko voimakas sivutuuli, mutta se ei Herin jäljestystä onneksi haitannut Hymy

Heri oli heti alussa into piukeella ja tuumin että meneekö tää homma taas ihan jarrutteluksi... Vaan ei mennyt, Heri jäljesti oikein nätisti! Pari kertaa piti vähän huomauttaa kun vauhti meinas nousta, mutta muuten mentiin ihan mukavaa vauhtia eikä niitä namittomia pätkiä edes oikein huomannut.

Lopussa namipurkki jolla käskin Herin maahan. Suoria pätkiä vielä muutama ja sitten alan tekemään kulmia. Ja vois koittaa tehdä samaan syssyyn useamman jäljen joiden päähän namipurkki.

Herin jälkivaljaita laittaessani hoksasin että pikkukoira on hieman kasvanut sitten viime kesästä! Ja on jo melkein liian paksu! Eli Harjavallan näyttelyä varten ei varmaan enää tarvi lihotella, nyt vois ottaa taas vetolenkit ohjelmaan kun on tuo juoksukin eikä Heriä viitsi pitää kauheesti irti.

Kävin vielä jälkien jälkeen katsomassa tottikset Pirkkahallilla, tuumasin etten ota Herillä mitään kun se on vähän kuutamolla juoksun takia mutta otin sitten kuitenkin henkilöryhmän kun muita ei juoksuisten koirien osallistuminen haitannut.

Kun oltiin siinä kierrelty ja kaarreltu ja olin viemässä Heriä autoon, niin Jossu tuumi että ette te noin helpolla pääse, eihän tuo mitenkään pihalla ole! Otettiin sitten vielä uudemman kerran hölöryhmä ja hienostihan se Heri meni. Taas aliarvioin Herin, mitä uutta Silmänisku