Sunnuntaina oli Tampereella Match Show, joten suunnattiin sinne tyttöjen kanssa jotta saadaan lisää lääppimisreeniä Harjavaltaa varten. Qirakin tuli mukaan kun yli 10v. veteraanit pääsi ilmaiseksi Hymy Ensin oli Qira, saaliina punaisten veteraanien voitto! Hyvä Quu.

Veteraanien jälkeen oli x-rotuiset ja sitten oli isojen aikuisten vuoro. Herin parina oli aika vilkas labradorinnoutaja. Mua vähän jänskätti kun tuomari ei ollut oikein uskaltanut Qiraakaan lääppiä, ja Heri vähän vieroksuu jos ihminen ei tule reippaasti luokse. Heri taas yllätti, se meni häntä heiluen tuomaria vastaan Nauru Heri antoi tosi hienosti tutkia, seisoi hievahtamatta paikallaan vaikka häntäkin koplattiin. Herppa sai sitten punaisen ruusukkeen Hymy Aika ylläri kun ei Heri nyt niin kaunis ole vaikka parempaan suuntaan onkin menossa. Ainiin, tuomari muuten kehui Herin turkkia, hyväkuntoinen se on vaikkakin vielä turhan lyhyt.

Sitten päästiinkin melkein samantien taas kehään kun isojen punaiset pistettiin järjestykseen. Heri oli taas tooosi hienosti, oli kiva olla sen kanssa kehässä kun se seisoo ja tillittää mua silmät sirillään. Ja miten kävikään: Heri voitti punaiset!! YllättynytNauru En tiedä pistettiinkö se ykköseksi säälistä vai paistoiko aurinko tuomarin silmiin Silmänisku

Huono homma jutussa oli se, että nyt tytöt on molemmat menossa BIS-kehään... Ilkka oli toki mukana, mutta tän piti olla vasta "opintomatka" ja Ilkka videoi koirien kehäsuoritukset. Eipä siinä muu auttanut kun ohjeistaa Ilkkaa Qiran esittämiseen Hymy En tiedä kumpaa jännitti enemmän, mua vai Ilkkaa, mutta Qira on onneksi kokenut konkari joten esiintyminen meni ihan hienosti.

BIS-kehässä Heriä kävi vielä lääppimässä kolme tuomaria joten saatiin ainakin koko rahan edestä reeniä. Koiria oli 12kpl ja yksi kerrallaan niitä tiputettiin pois. Multa loppui namitkin mutta se ei onneksi Heriä haitannut, ja kun Qira tippui pois niin Ilkka avusti kehän ulkopuolelta juttelemalla Herille höpöjä.

Heri roikkui mukana ihan viime metreille asti, tippui kuudentena pois. Oli kyllä ihan mukava päivä, ois ollut ilman menestystäkin kun Heri esiintyi niin varmasti ja mukavasti. On se reipas tyttö!