Torstaina otin vähän "BH-reeniä", meidän piti mennä Jennin kanssa lenkille mutta J olikin sitten unohtanut koko jutun Nauru Siinä odottaessani Jenniä käpöttelin Herin kanssa meidän katua edestakas, vastaan tuli sopivasti sauvakävelijää, lenkkeilijää ja pyöräilijää. Koiraa ei tosin tullut vastaan Silmänisku Heri oli ihmeen nätisti, tosin en antanut sen hillua vapaasti vaan se oli tavallaan koko ajan käskyn alla ja otin seuraamistakin sopivissa väleissä.

Vielä viime kesänähän Heri tykkäsi vaania pyöriä ja välillä yritti hypätä perään, nyt oli aivan rauhassa! Kai me tänä vuonna sinne beehooseen uskalletaan ilmoittautua jos ei neidin käytös tuosta yhtäkkiä muutu. Nyt kevään tullen täytyykin tehdä paljon remmilenkkejä kadulla että saa vähän maalaistolloa siedätettyä...

Illemmalla mentiin vielä Piffien reeneihin, ja nekin meni hyvin. En tajua mikä ihme siellä navetalla on kun siellä ei hommat suju mutta muualla kyllä? Otettiin "henkilöryhmää" jossa seisoskeli vain Minna, ekalla kerralla kun menin Minnan läheltä Heri meinas moikata ja annoin asiasta vähän palautetta, sen jälkeen menikin ihan ok.

Luoksetulon mokasin ekalla kerralla, multa oli jäänyt remmin pää roikkumaan liivien taskusta ja Hoo hyökkäsi siihen kiinni Hymy Tokalla kerralla oli Minnan mukaan "täydellinen" luoksetulo, sivulletuloineen päivineen. Hyvä Hoo!

Paikkamakuu sujui tosi hyvin, palkkailin kyllä melko tiuhaan enkä mennyt kovin kauaksi.

Tuon reenin jälkeen se BH/alo toko ei tunnu kovin mahdottomalta ajatukselta, mutta aina välillä tuo neitokainen palauttaa mut aika lujaa maanpinnalle Hymy Nyt on vaan tullut melkoinen kisahinku Herin kanssa, vielä viime vuoden puolella ei ollut oikeastaan mitään intressiä kisata Herin kanssa mutta nyt alkaa jo sormet syyhyämään... Mutta hiljaa hyvää tulee ja pilkunviilaus jatkuu Hymy