Maanantaina mentiin taas Merjan & Kipin seuraksi esineruutuilemaan, sama paikka kun viimeksi ja Herillä valmiina kaksi esinettä. Toinen edelliskerralla niin kovin vastenmielinen koiranlelu, ja toinen helpompi eli pieni tossukka. Lähetyslinjalle meno oli melkoista tahtojen taistelua kun "Mää tiärän"-Heri oli sitä mieltä että mammaa ei tarttis ny ootella... Päästiin kuitenkin ilmoittautumaan, ja lähetin Herin ruutuun.

Mun (ja Merjankin) mielestä Heri merkkas ekan esineen (helpompi), mutta ei vaan tuonut sitä. Juoksenteli ruudussa kyllä sen näköisenä että tekee hommia mutta aika kului eikä esineitä noussut. Sitten Hoo löysi sen ällötyslelun, katoin että mitä tekee..ja toihan Heri sen!! Hieno pimu Hymy Toinenkin esine nousi lopulta, ja Kipin mallisuorituksen (eka esine n. 20sek, kaikki kolme alta kolmen minuutin...) jälkeen Heri pääsi vielä etsimään Kipin huolella kuolaamaa rengaslelua.

Toka suoritus olikin tosi hieno, ekalla pistolla esineelle ja Hoo toi esineen heti mulle Nauru Mikä ihme siinä on että eka kierros on pakko juoksennella ja sen jälkeen tehdään hienosti hommia? Reeniä reeniä...

Esineruutuilun jälkeen likat pääsi taas riekkumaan keskenään, on se hauskaa kun meidän seniorit (Qira ja Sissi, ikäeroa Sissin hyväksi 3kk) eivät oikein sulata toisiaan mutta nää juniorit on ihan bestiksiä. Heri oli aivan into piukeella kun pääsi riekkumaan Kipin kanssa, ja kyllä se Kipikin ihan kiitettävästi Heriä yritti pyöritellä. Herppa kävi vähän ojassakin vilvoittelemassa, sillä on aika hauska tyyli mennä MAKAAMAAN sinne kuralutakkoon!! Ja naamalla oikein nautiskeleva ilme. Täytyykin joskus koittaa saada kuva neidin kauneuskylvyistä.