Maanantaina perinteiset esineruutureenit Merjan & Kipin kanssa, nyt vaihdettiin paikkaa. Metsikkö oli aukeampaa kuin aiempi paikka, mutta ruudussa oli mm. kuoppa ja muita kivoja maastonmuutoksia.

Herillä kaksi esinettä valmiina, (emännän mielestä) ällöittävä dinosauruksen jalka - lelu ja kuopassa tumppu. Nyt ilmoittautuminenkin onnistui suht rauhallisena, itseasiassa eilen vähän mietittiin että onko Heri kipeä kun oli niiiin väsynyt. Juoksujen jälkimaininkeja vain. Lähetin Herin vasemmasta reunasta ja Hoo ampaisi kohti takareunaa, sai kuitenkin kesken kaiken hajun ekasta esineestä ja aikaa ei mennyt kuin n. 15 sek kun eka esine oli mulla Nauru Huippua! Palkkasin Herin ja uusi lähetys. Nyt Hoo joutui etsimään pidemmän aikaa (tumppu kuopassa), mutta melko pian sekin tuli mulle. Ja kaiken kruunasi täydellinen luovutus!! Hoo istahti itsekseen tumpun kanssa mun eteen Nauru Hienoa pikkukoira!!

Heri sai palkaksi kuivattua naudanmahaa ja mää oli ratketa onnesta Hymy Omistaja sai vähän pyyhkeitä lähetyksestä, ja Heri juoksenteli ilmeisesti jälkiä pitkin kun veti sellaista isoa ympyrää ruudussa. Tavoitteena ois että se tekis piston sinne taakse mutta nyt se alkaakin juoksentelemaan päämäärättömän näköisesti...

Lopuksi vielä Merja kävi viemässä Herin nähden jääkiekkon takareunalle. Hoo lähti hienosti ja melko pian kiakko löytyi, kerran tiputti matkalla mutta toi sen lopulta hienosti mulle asti ja taas hieno luovutusasento Nauru Harjoitus tekee mestarin!

Illalla oli Tamskin tokoreenit, ensin paikkamakuu ja aika mukavasti häiriötä kun n. 10 metrin päässä oli agireenit... Herillä nousi yhdessä vaiheessa kaula korkeuksiin kun meno oli niin jännää agiradalla, mutta muuten Hoo makoili tosi rauhassa paikoillaan koko 2 min ajan. Kerran kävin palkkaamassa.

Veto oli vähän pikkukoiralta pois, kaukokäskyt meni ihan ok, otin myös noutoa ja aika hyvin tääkin jo sujuu. En ota vielä kokonaisena liikkeenä, vaan käsken Herin istumaan - kapula sen eteen - pakitan pois ja annan nouda käskyn. Kädellä pitää vielä ohjata eteen istumaan kun niin kovin mielellään tois suoraan sivulle (rullan se tuo suoraan sivulle...). Vikana otettiin luoksepäästävyys kahteen kertaan ja Hoo istui kaikessa rauhassa paikoillaan Hymy

Tamskin tokoilun jälkeen mentiin vielä Tavesin tottisreeneihin, otettiin pikkupätkä seuraamista ja ohjaaja kehui että paikka ja noin yleensäkin tekniikka on kunnossa, vähän vaan lisää virtaa pitäis saada touhuun. Saatiin siihen vinkkejä, ja oon ihan samaa mieltä mutta en vielä halua hajoittaa pakkaa riekkumalla lelulla Hymy

Otin myös henkilöryhmän ihan ventovierailla ihmisillä eikä Heri vilkaissut niitä kertaakaan!

Hyvät reenit vaikka Heriltä on selvästi puhti pois, sunnuntaina oli aika raskas päivä ja juoksujen jälkeen vähän laiskottaa. Nyt Heri on äärimmäisen helppo mutta toisaalta vähän tylsä Silmänisku Kyllä se siitä herää, ja täytyy nyt käyttää tämä aika hyväksi ja käydä kaupunkikävelyillä.