Torstaina hakuiltiin taas pitkästä aikaa, oltiin uudessa paikassa joten otin Herpalle vaan kolme molaria. Kaks ekaa hajunhakuina ja vika haamu.

Eka oli oikealla puolella, ja jo mentäessä keskilinjalle Heri bongas hajun ja oli kahdella jalalla menossa etsimään (tuuli kävi siltä puolelta). Lähetin siis Herin keskilinjalta ja hyvinhän se meni suoraan maalimiehelle Hymy Toka oli vasemmalla ja siitä jouduttiin hakemaan hajua vähän pidemmältä. Kun näytti siltä että Herillä on haju, palattiin keskilinjalle ja lähetin Herin matkaan. Heri tosin lähtikin kaartamaan oikealle ja teki pikku lenkin mutta tuli hyvin kutsusta luo (Hiski oli tehnyt saman tempun). Toka pisto oli hyvä, lähti vinosti vasemmalle joten sai hajun hyvin molarista.

Vika oli oikealla puolella, Kaarina heilui ja jatkoi siitä matkaa eteenpäin. Odotin jonkin tovin (Herppa oli ihan täpinöissään mutta malttoi odottaa hienosti!), ja käskystä Hoo ampaisi matkaan, oli juossut Kaarinan ohi mutta hajun saatuaan pysähtyi kuin seinään. Oikein hyvä reeni, ja Kaarina totesi ettei juoksut kyllä vaikuta Herin reeneihin mitenkään.

Perjantaina oli Piffien mettäreenit, ensin otin esineruudun. Olin vienyt parin koiran kuolaaman pipon ruutuun ja Heri lähtikin hyvin etsimään. Teki aika laajan kierroksen ekalla lähetyksellä, tokalla meni aikalailla suoraan pipon luo. Ei meinannut heti nostaa joten hihkaisin "tuo!" jolloin Hoo lähti reippaasti tuomaan pipoa. Nyt siis esineruutuun muiden kuolaamia esineitä ja ällöttäviä koiranleluja Silmänisku

Olin vielä tehnyt pikku jäljen Herille metsään, tais olla peräti toka metsäjälki sille. En tehnyt kovin pitkää jälkeä, enkä jaksanut / ehtinyt antaa vanhentua kovin pitkään. Ens kerralla täytyy vanhetaa reilummin jos metsään teen... Heri ajoi toooosi innokkaasti, jouduin jarruttelemaan koko matkan vaikka nameja oli melki joka askeleella. Eli ens kerralla vois tehdä pidemmänkin jäljen. Lopussa oli ruokapurkki piilossa sammalien alla, ja Heri meni ilman käskyä maahan NauruNauruNauruNauru

Kun jaksais niin tekis Herille jäljen joka päivä, vois vauhtikin vähän (ehkä) hidastua. Kun ois kunnon peltoa kilometritolkulla niin awot! Kesäleirillä täytyy sitten tehdä jälkiä oikein urakalla, toivottavasti käytäis pari kertaa pellollakin.

Lauantai onkin vapaapäivä koiraharrastuksista, sunnuntaina käväistään siellä Harjavallan näyttelyssä.