Projekti paikkamakuu: Meen takapihalle Herin ruokakupin kanssa, jätän kupin maahan, vien Herin paikkamakuuseen ja meen pois Herin luota. Torstaina aamulla Hoo makas ehkä viis sekuntia ja sitten nousi iloisesti ylös... Annoin neidin kuulla kunniansa, otin kupin pois ja menin toviksi vääntämään hoffilehteä.

Noin viiden minsan kuluttua uusi yritys, ja neitihän pysyi maassa 3min Hymy Perjantai-aamuna sama juttu, nyt pysyi 5 min heti ekalla kerralla. Tästä jatketaan hyvillä mielin.

Torstaina hakuiltiin, Herillä viis maalimiestä joista vika haamu. Oli sen verran tuulista että en ottanut hajunhakuina vaan lähetin Herin keskilinjalta. Eka vasemmalla ihan takarajalla, Heri lähti hienosti mutta teki pienen lenkin oikealle, maalimies löytyi kuitenkin suht nopsaan. Toka oikealla aika lähellä, suora pisto Hymy Kolmas oikealla kompostikehikossa piilossa (kehikko ei ollut kokonaan kiinni), Heri juoksenteli iloisesti ohi monta kertaa ennenkuin tajusi että TUOLLAHAN se maalimies on!! Neljäs oikealla melkein takana, ja tää olikin jo niin vaikee että lopulta piti ottaa ääniapu mukaan. Ilmeisesti mm oli sen verran hankalassa paikassa että haju ei vaan tullut Herin nenään. Vika oli haamu joka heilui kompostikehikosta, nyt Hoo hoksas että missä se tyyppi on Hymy

Herillä oli vauhtia enemmän kuin järkeä, nenä ei ollut ihan mukana tässä touhussa. Mutta pääasia on että koira tykkää touhusta Hymy

Hakuilujen jälkeen otettiin Kaarinan kanssa vielä paikkamakuita, pistin Herin makoilemaan sillävälin kun Hiski teki esineruutua. Herillä oli kyllä melkoinen joutsenen kaula kun se kuikuli Kaarinan esinevientiä, ja siinä vaiheessa kun Hiski sai etsimiskäskyn niin myös Heri lähti. Karjasin sille oikein kunnolla ja pistin uudestaan maahan. Heri lähti vielä uudemmankin kerran mutta sitten pysyi jo paikoillaan.

Sunnuntaina onkin roturace, ollaan Herin & Ilkan kanssa reenattu muutama kerta ja voi veljet sitä jodlausta & kiroomista minkä Heri alottaa kun lähden juoksemaan poispäin! Ihan lupaavaa.