Ens alkuun jättionnittelut Kipille ja Merjalle: TVA happy0064.gifhappy0064.gifhappy0064.gifhappy0064.gifhappy0064.gif Mahtava suoritus; kolme EVL-kisaa ja kolme ykköstä, vaikka kahdessa kokeessa yksi liike meni nollille!! Arvasinhan että Kipistä tulee valio ennenkuin Hoo edes aloittaa kisauraansa Hymy

Käytiin Qiran kanssa tokoilemassa torstaina, ja kun kisakärpänen puraisi (en jännittänyt!!) niin Herppa tuli ilmoitettua kahteen kisaan Hymy Toinen on Tervis, mutta toisen ajankohdan tietää vain kasvattaja...

Herin kanssa tottisteltiin sitten torstai-iltana piffien kentällä, ja otin Herille alokasluokan kisamaisesti palkkaamatta välillä (ilman paikkamakuuta ja hyppyä). Ja voi vitsit että meni hyvin Yllättynyt Luoksetulossa oli ainoa virhe, eli Hoo jäi seistä toljottamaan mun eteen, mutta muut se teki ja teki hyvin! Jos pilkkua viilataan niin:

 - seuraamisten käännökset paremmiksi, samoin pysähtyessä Herpan pylly vähän leviää

 - liikkeestä maahanmeno nopeammaksi, eikä hiipimällä maahan, samoin liikkeellelähtö varmemmaksi

 - seisominen terävämmäksi, liikkeellelähtö varmemmaksi

 - Herille oli selvästi vähän liikaa että lähdettiin seuraamiseen moooonta kertaa peräkkäin, eli kontaktireeniä & liikkeellelähtöjä.

Mutta nyt siis alan reenaamaan ihan tosissani, kisoihin en mene ykköstä hakemaan vaikka kivahan se ois, mutta koirat on koiria eikä koneita (paitsi Kipi Kieli ulkona ) ja jos sattuu jonkun liikkeen kohdalle joku isompi häiriö niin sehän on siinä.

Nyt alan pakkaamaan kun viikonlopuksi mennään hakuilemaan PPK:n leirille Hiidenhelmeen Hymy