Tiistaina kävin taas polkemassa tytöille jäljet nurtsille, oli aikamoinen tuuli ja se selvästi vaikutti Herin suoritukseen. Kyllähän Heri jäljesti, mutta ensin sitä hämäs jälkivaljaat jotka meni inhottavasti hännän alta, sitten sillä vaan oli liikaa vauhtia ja kun nyppäsin liinasta niin Hoo otti nokkiinsa... Jälki mentiin loppuun asti, ja jotta ois emännälle jäänyt hyvä mieli niin Heri meni ilman käskyä maahan nähtyään loppupurkin Hymy Ei ihan pieleen mennyt suoritus.

Jäljestelyn jälkeen oli vikat tottistelut Nuutisten opissa, otin Herin kanssa henkilöryhmää, sitten liikkestä istumisen hölöryhmän keskelle (ekalla kerralla tuli mukaan, sitten jäi hyvin), samoin maahanmenon ja luoksetulon hölöryhmän läpi. Nämä ihan ok. Sitten mentiin paikkamakuuseen kun Hiski tuli suorittamaan. Heri nousi kaksi kertaa mutta rauhoittui lopulta makaamaan. Tähän lisää reeniä, kotonahan paikkamakuu sujuu tosi hyvin mutta täytyy reenata vieraissa paikoissa pitkiä aikoja. Kaikki sai kehuja Nuutisilta, ja itsellekin tuli sellainen fiilis että ei me nyt ihan toivottomia tapauksia olla, täytyy vaan ottaa itseä niskasta kiinni ja reenata määrätietoisesti eikä saa antaa Herille periksi (johan on lause Nauru )

Keskiviikkona käytiin ensin pitkästä aikaa Lihasulassa lenkillä, ja Herin oli pakko mennä mutaojaan makaamaan. Pesu siis edessä huomenna... Illalla käytiin viimeistä kertaa näytelmäreeneissä ja Heri oli oikein hienosti. Sai jopa kehuja kouluttajalta kun on niin rauhallinen ja varma Hymy Kerroin että ollaan menossa näyttelyyn ensi sunnuntaina ja itseä jännittää että miten menee, ja kouluttaja totesi että eihän tuon kanssa ole mitään ongelmia. Koitan olla pilaamatta neidokaisen suoritusta Silmänisku