Kylläpä onkin Heri nyt juoksun loputtua varsin rauhallinen ja tyyni ja raukea ja kaikinpuolin OUTO rolleye.gif Kävin tiistaina hakemassa tytöille sapuskaa Kennel-Rehun autolta, ja olin ajoissa liikenteessä joten mulla oli 40min luppoaikaa. Päätin sitten käydä Herin kanssa kaupunkikävelyllä, Ratinan ja Koskikeskuksen lähellä kun oltiin.

Ja mimmoinen kaupunkikävely meillä oli? Varsin levollinen, neiti ei vetänyt, ei välittänyt variksista, ei hinkunut pyörien perään, ei ihmetellyt katusoittajia... Herppa vaan tassutteli ihan maltillisesti mun vieressä ja melkein unohdin kumman koiran kanssa olenkaan liikenteessä. Nyt ois hyvä hetki käydä kokeilemassa BH:ssa Silmänisku Kaupunkiosuus menis varsin sujuvasti läpi.

Keskiviikkona päästiin pitkästä aikaa agiliitelemään, ja tuumin että nyt onkin Herin kanssa kiva liidellä kun se on hyvin käsissä. Heri oli reeneissä pirteämpi, yritti jopa tyypilliseen tapaansa varastaa esteille minkä seurauksena ei sitten mentykään radalle vaan nappasin sen pois.

Ensin otettiin yhdellä hypyllä kasia, tää sujui ihan hyvin kun oon tätä jonkinverran jo tehnyt. Sitten käytiin kokeilemassa keinua, ekalla kerralla aika varovasti mutta pian Hoo pääsi huvipuistoon kun kouluttaja keikutti keinua aika reippaastikin. Heri ei ollut siitä moksiskaan, tais vaan innostua. Rengas sujui myös hyvin, samoin radanpätkä missä oli rengas-hyppy-rengas.

Heri kävi pulahtamassa järvessä yhdessä välissä, ja otin sillä tottistakin. Pikkupätkiä lelupalkalla, ja nyt ei yhtään yrittänyt nyppiä vaatteita! Eli nyt kun se on noinkin rauhallinen niin täytyykin palkata patukalla.

Katotaan kauanko rinsessan uni kestää, jospa heräis viimeistään Tervikselle Hymy