Maanantaina ensin tokoiltiin Tamskin reeneissä, ja siellä tulikin otettua kunnon paikkamakuureenit. Ensin aloitettiin kehään menolla (mun ehdotus, tätä kun ei tule oikeastaan ikinä reenattua...) ja siitä luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Kaikki hienot Hymy Varsinkin paikkamakuusta oon ylpiä, vieressä oli pikku terrieri joka ei meinannut millään pysyä paikoillaan ja omistaja hääri siinä kaikenmoista, koira alkoi lopulta haukkumaankin mutta Hoo se vaan makoilee.

Sitten mentiin yksitellen hyppyyn, ja omaa vuoroa odottaessa otin kontaktia, luoksetuloa (istui joka kerta hienosti eteen), liikkeestä seisomista ja maahanmenoa. Kaikki sujui mukavan kivuttomasti, ja otin muutamaan kertaan jääviä myös takapalkalla. Sain myös hyvää häiriöreeniä kun toisen ryhmän kouluttajan pikkulapset leikki hiekkaleikkejä ihan meidän vieressä. Heri ei ollut niistä moksiskaan, otin siinä paikkamakuuta, kontaktia ja käveltiin pariin otteeseen myös mukuloiden ohi.

Hyppykin sujui hyvin, mutta aina kun keksii viilattavaa niin en oo tyytyväinen Herin perusasentoon esteen toisella puolella. Se hyppää hyvin, jää hienosti hievahtamatta paikoillaan kun siirryn sen viereen, mutta kun sanon istu niin se istuu vinoon. Tätä täytyy nyt viilata namin kanssa, ja kokeilla josko istu-käskyn sijaan "sivu" toimiskin paremmin?

Loppuun otettiin vielä lisää paikkamakuuta, koirat laitettiin ympyrään ja sitten hipsittiin toisellepuolelle, mentiin kyykkyyn ja pidettiin torikokousta ympyrän sisällä jne. Hienon hieno Herppa ei yrittänytkään nousta Hymy Sen jälkeen vielä normi paikkamakuu kun yhdellä koiralla oli hankaluuksia pysyä maassa.

Tamskin tokojen jälkeen siirryttiin Tavesin tottiskentälle, otin vaan ihan pikkupätkän seuraamista ja henkilöryhmän. Vähän puhki oli jo pikkukoira mutta ihan ok suoritus.

Illalla kotosalla otettiin rullareeni pihassa neljä kertaa, eikä Heri tiputtanut rullaa kertaakaan vaan se tuli sen kanssa mun sivulle ja sain sen siitä napattua ihan rauhassa Hymy Tästä se lähtee...